Ibland blir relationen till grannarna ansträngd, vilket i vårt avlånga och konflikträdda land ofta ger upphov till en mängd arga lappar. Men är du mer handlingskraftig och sjuk i huvudet kan du istället ta till våld för att lösa situationen.

Det är i alla fall vad som gäller i det festliga (?) spelet #Party Hard. När grannarna spelar för hög musik har man egentligen bara ett val: att infiltrera festen och mörda så många som möjligt utan att åka fast.

Party Hard utvecklas av #Tiny build Games och #Pinokl Games. Det beskrivs som ett taktiskt stealth-spel och ska släppas "snart" till Steam och IOS.

Ah, så nu passar det äntligen att gå tillbaka till spelens värld. Inga fler "Bränna böcker idag, och människor imorgon" jämförelser då antar jag? Nu blev allting "på låtsas" igen :) Klart jag har sexuella fantasier om kvinnor, men när blev det samma sak... 19/03 Ender, du är nog en av de personer man bör vara rädd för, då du verkar inkapabel att skilja mellan verklighet och det som sker i ett spel eller en film. Jag antar att alla kvinnor bör betrakta dig som en våldtäktsman för att du har sexuella tankar och... 18/03 Jag gillar hur du återigen motsäger dig själv genom att sätta "din" moral framför "mig". Speciellt när du tar dig friheten att tillskriva mig vilka roller eller attribut som helst. Vad var det du sa?: Det går alltså bra att deklarera mig "fascist" för... 18/03 Du verkar ha svårt med läsförståelsen. Hur får du det till något våldsamt? Enkelt. Min moral går ut på att låta folk säga och göra precis vad som helst, så länge de inte skadar någon som inte vill bli skadad. Din moral går ut på att förbjuda, kontroller... 17/03 Förtal? Jag gjorde ju bara som du gjorde mot mig. Läs vad du själv skrev i inlägget innan det här. Och för att citera dig själv ännu högre upp: För att säga sig värna om folks rätt att ha åsikter så visar du det på ett ganska konstigt sätt, Lika så när... 17/03 Fan snackar du om ender? Har du lässvårigheter? Han har inte sagt något sådant. Sluta vara så sjuk i huvudet nu ender. Din hjärna inbillar sig saker som inte är där. Du borde nog kolla upp det. Låter inte hälsosamt. Medans du kollar upp din mentalasjukd... 17/03 Usch klarar inte av ender. Sitter och säger att man är sjuk i huvudet för att man vill spela hatred. På vilket jävla sätt är man sjuk i huvudet? Kan du förklara vad du menar? Menar du seriöst att alla som vill spela hatred och som dödar civila i GTA är... 17/03 Jag har dödat 100 tals miljarder digitalt sen 1989 men kommer aldrig döda nån IRL. alla clichee varelser borde borsta bättre innan de pratar och då inkluderar jag gnällspikar som är bittra UTAN ANLEDNING. 17/03 Du kunde verkligen inte ha mer fel. Det du gör nu kallas förtal. Läs på om anarkokapitalism. Radikalt icke-våld är själva grundprincipen bakom anarkokapitalismen, en princip som bygger helt och hållet på moral och respekt för mänskligt liv och alla männ... 17/03 Och du ser inga faror som helst med ditt eget synsättt? Utan moral hade vi inte haft lagar, och grupper som IS hade antagligen framstått som rena syjuntan i jämförelse mot resten av samhället. För det du så starkt vurmar för just nu stannar inte vid tan... 17/03
Skicka en rättelse