Att #Tomb Raider är ett bra spel håller nog de flesta med om. Idel positiva betyg och en spelarbas som låtit högafflarna vila ett slag. Utgivaren #Square Enix gråter inte heller några tårar av blod, då det nu står klart att rebooten är det som sålt mest i hela serien.

#Crystal Dynamics arbete med spelet har dock inte alltid varit till belåtenhet för #Square Enix, då försäljningen inte varit som de hoppats på, men med god hjälp från den nya generationens konsoler har nu spelet sålts i en upplaga på 8,5 miljoner. Det är en hel del spel som lämnat affärernas trygga hyllor och nått ut till spelarnas konsoler och datorer.

Var verkligen speciellt att spela det första Tomb Raider. Fanns ju knappt spel i riktig 3d på den tiden så visst var det jäkla speciellt och en härlig upplevelse. 12/04 Kan tänka mig att MS gav ett väldigt bra erbjudande, speciellt med tanke på vad de betalade för Minecraft. 09/04 Förjäkla bra spel! Och så roligt med en stark kvinnlig protagonist för omväxlings skull. Hoppas de fortsätter på den här linjen nu. Ja den här mutan de gett Crystal är ju helt dum. Som vanligt är det oss som spelar spel som blir drabbade. Förra spelet... 08/04 Det är ju fortfarande jävligt trist för alla som älskade spelet och gav dem dessa fina försäljningssiffror, som INTE har en xbox. Det var ju alla plattformar som gjorde det till en så stor hit, inte bara Xbox, och det känns lite som att de skiter fullst... 08/04 Jag tyckte att spelet var jättebra och ser fram emot uppföljaren. 08/04 Själv tror jag dock att detta kan få lite omvänd effekt.. Folk som inte redan har en One idag men en PS4:a blir inte direkt mer sugen på att köpa en One nu.. Det hade räckt om Microsoft enbart ordnat en "Tomb Raider bundel" i stället. Speciellt då alla... 08/04 Det kanske är en "win - win" Xbox behöver verkligen något som säljer konsolen, och Square Enix, well, pengar? Jag tror det är mest Microsoft som försöker få till en ordentlig konsolsäljare och dom "kompenserar" Square Enix för "förlusterna" dom gör på... 08/04 08/04 Skaffade detta som första spel till min PS4. Orkade inte ens spela igenom det, har verkligen försökt men kan inte ha kul med det :( Gillade dom gamla spelen skarpt, och det här nya känns inte alls som Tomb Raider :( 08/04 Tomb Raider är ju snudd på lika bra som Uncharted-serien, vilken jag tycker är den bästa inom äventyrsgenren. :) 07/04
Skicka en rättelse