Stephen Colbert har bara suttit på stolen i några veckor innan han får svenskt besök.

Den 1 oktober, det vill säga torsdag nästa vecka, gör Pewdiepie sitt andra talkshow-besök i karriären. Första gången var hos Skavlan men nu väntar en av de allra största, amerikanska Late Show på CBS där man kunde hitta David Letterman i över två decennier.

Programledarstolen används nu av Stephen Colbert som tillträdde för bara några veckor sedan. Han får sällskap av Snapchat-grundaren Evan Spiegel, något Destructoid träffande kommenterade såhär:

Mr. Pie will appear alongside the founder of Snapchat, meaning the episode will cause the millions of elderly people who watch CBS to be confused and panic shortly after watching the episode off their VCR recording the next day.

Vi andra lär kunna se det på Youtube ungefär samtidigt som det sänds.

För att kunna påstå att demokrati är skit behöver du först påvisa vilka folkomröstningar som legat som huvudorsak bakom ett Krig (då demokrati är folkstyre). Jag tror för övrigt de flesta tänkande individer håller med om att USAs typ av representativ... 25/09 Om du tror att patriotism och nationalism vad det som huvudsakligen orsakade WWI och WWII ska du nog ta och läsa historieböckerna en gång till. 25/09 Så med det resonemanget är demokrati skit, kapitalism, religion, kommunism, ja precis allting är skit då det krigas om precis allt. Speciellt demokrati.. Finns inte direkt många nationalstater kvar i Europa med tanke på den höga invandring många europei... 25/09 Du anser alltså även att första och andra världskriget är bra saker? ( då de i huvudsak orsakades av patriotism och nationalism ) Utan varken patriotism eller nationalism kan inget av dessa krig bryta ut. Idéen att nationsstater av "samma folk" måste... 25/09 Vad har du fått det ifrån? Pewdiepie har varit väldigt tydlig med att han inte har något team och att han gör allting själv. Jag tror han gillar att editera videor och den kontrollen han har över dem. Men han kan ju ljuga om det också, fast det låter... 24/09 För det är bra saker helt enkelt. Finns absolut inget fel med varken patriotism eller nationalism. 24/09 Varför I herre jösses namn lyfter du fram patriotism och nationalism som om det vorde bra saker???!!! Skärpning. Vi varken är eller bör sträva efter att bli patroiotiska och nationalistiska som vissa flaggviftande amerikaner, eller marcherande nasister. 24/09 Lite off-topic kanske, men jag hoppas inte du förväntar dig samma humor som i "The Colbert Report". Det här är "The Late Show" med allt vad det innebär med ryggdunkar och krystade skämt. Inte alls samma riviga satir som "...Report" tyvärr. 23/09 Alltså. Är Colbert verkligen bara klassad som "letternas efterträdare"? taskigt. 23/09 Kan förstå hur du tolkar det så. Naturligtvis har det med Pewdiepie att göra. Jag har en kritik utav honom som streamer, men det var inte min poäng så därför har jag inte ens tagit den än. Det är fenomenet jag klagar på, klickjournalistik och media. Det... 23/09
Skicka en rättelse