Multiplayerdesignern Dennis Brännvall kommenterar den omdebatterade balansen i betan.

Utan att överdriva blev betatestet av #Star Wars: Battlefront en succé och många som var skeptiska innan dagarna på Hoth och Sollust är nu mer positivt inställda till spelet. Däremot var många överrens om att rebellerna hade det riktigt tufft i Walker Assault-läget och #Dice är inte sena att hålla med. Lead multiplayer designer Dennis Brännvall på Dice svarade på några kommentarer på Twitter och det står klart att de är medvetna om problemet.

När vi frågade er läsare om vilket betyg ni ger de senaste dagarnas betatest var hälften av er väldigt positiva (betyg 4 och uppåt) och strax under en tredjedel gav upplevelsen en trea i betyg.

Sorry råkade quota fel person. Iof du har ju en PC iaf så det var kanske rätt person ändå! :) Kul, hoppas du gillar det och köper det, så ses vi kanske på slagfältet eller på forumen (bra forum, devs lyssnar och svarar)! 16/10 Nu var det iofs pillveke som antydde att Project Reality bara fanns för PS4 och WiiU :) Men jag testade BF2 modden på den tiden det begav sig och gillade realismen. Och jag har en helt ok spelPC så Squad skall kollas upp :) 15/10 Huh? Du har inte förväxlat det med Nintendos kodnamn för Nintendo 64 "Project reality"? Tror bara det finns till PC då det började som en mod för BF2. Skaffa en PC och testa Squad säger jag bara. Även i tidig stängd alpha är det ett riktigt bra spel för... 15/10 Wuuuuut? Haha, håller helt med, lämna plats åt slakten! 15/10 Finns Project Reality till WiiU - nu blev jag nyfiken. Ungar släpp Mario Kart nu skall här köras barnförbjuden fps! 15/10 Asså? Dock begränsad till PS4 och WiiU som plattform så kanske ser mörkt ut om inte squad dyker upp på konsol senare. Tack för tipset iaf Undrar om Rainbow Six Siege eller liknande kommande titlar kan levera något som passar mig på konsol 15/10 Tala för dig själv troll. 15/10 Du borde kolla upp Squad. Eller om du inte vill vänta/köpa access till betan, prova dess föregångare Project reality. :) 15/10 Kändes lite som att problemet med balansen kan gå över efter lite tid. De första 3 rundorna jag spelade fattade jag faktiskt inte vad jag skulle göra. När jag insåg att punkterna måste hållas av rebellerna för att det ska spawnas Y-wings så blev det mer... 15/10 Tyvärr så är ju 90% av spelarna fullständigt dumma i huvudet och tror att det är någon sorts Team Deathmatch och inte ett objektivspel så det är jävligt svårt att få till något med ett random lag. Men det värsta var ju faktiskt spawnpunkterna, man spawn... 15/10
Skicka en rättelse