Efter att ha redogjort för gratisspelen för de med Xbox Gold i november har det blivit hög tid för #Sony att presentera sin motsvarighet till Playstation 3, 4 och Vita. Ja, förutsatt att du pröjsar för en Playstation Plus-prenumeration, förstås.

På det stora hela får vi säga att det är en ganska trevlig samling med rollspel, kniviga beslut i zombieapokalypsen och magiker som kastar eldbollar på varandra. Här är skörden som blir tillgänglig från den 3 november:

Nej just du betalar för spelen, jag betalar för att spela online och får därmed spelen gratis. Vem har bästa dealen? ;) Skämt åsido, hade man fått tjänsten till halva priset om man skippade spelen hade jag kört så. Tycker sällan dom är värda min tid... 01/11 För att besvara din frågeställning. Det är inte gratis med motorvärmaren ifall du betalar för att hyra bilen. Att som återförsäljare beskriva en produkt som till exempel gratis även om det finns en oundviklig kostnad ifrån samma försäljare för att nyttj... 01/11 Så sjukt dåligt jämförelse, och så kallar du mig för att inte vara klyftig? Man skaffar abonnemang på spotify för musiken. Som sagt, jag skaffar PS+ för spela online, därför är spelen som tillkommer gratis för min del, för jag hade haft PS+ varken med... 01/11 Men du betalar för Spotify för att få musiken, jag betalar inte för plus för att få spel. Se det som att du har en hyrbil. En månad säger verkstaden "denna månad kan vi sätta in en motorvärmare gratis". Är erat svar: vadå gratis, den har jag ju bara kva... 01/11 "Så länge jag prenumererar på Spotify så är all musik där gratis" Inte någonting en klyftig människa har sagt någonsin. Utöver det om man vill undvika det ständiga tjabbet är att FZ helt enkelt börjar skriva kostnadsfri istället. 01/11 Definitionen av gratis är att du tar mot varan/tjänsten utan att behöva göra någon motprestation. Vad vi har i artikeln kallas för "Utan extra kostnad". FZ, urvattna inte begreppet tack. 01/11 Var tvungen att gå in för att säga att det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet. Tack Mattias för att ha potentiellt förlängt mitt liv. Sen efter jag läst artikeln. Mums season 2 och Magicka 2 :-D. Måste man kört spelet efter season 1 för att för... 31/10 Man tar kniven, som man gjort själv av grejer man hittat, inte köpt, och går ut och hugger det första man ser och säger att det var i självförsvar. Om det första man ser råkar vara grannen så kan man avstå, om man vill. Hittar man inget att äta så får... 31/10 Nej skiten är inte gratis. Det faktum att FZs skribenter envisas med att använda det uttrycket är antingen dålig journalistik eller dålig svenska, välj själva. 31/10 Hej ni som gnäller på "Gratis". Jag köper PS+ för att kunna spela online mot andra individer, för min del blir därför dessa spelen gratis. Peace, love and understanding. 31/10
Skicka en rättelse