Dice fortsätter att göra grymma Star Wars-trailers, men de är inte de enda som kan konsten att sammanfoga intressanta filmklipp. Även fansen visar prov på skicklighet när de har plockat material från Dice "Planets Experience"-sajt och skapat en sammanhängande filmsekvens. Fler av spelets aspekter med flygfarkoster, markstrider och kraftfulla hjältar visas upp i all sin prakt.

Än är det en stund kvar till släppet den 19 november. För att fördriva tiden kan du läsa våra hands-on-intryck av spelet. Eller lära dig mer om tre nya hjältar och skurkar från galaxen långt, långt borta.

Laggar inget direkt för mig, vilket för mig gör mig än mer fundersam varför det inte finns något WW2 lir i samma stuk eller liknande. Om spelet inte är gjort för det så klart det blir clusterfuck, that goes without saying. 24/11 Så är ju PS2 inte direkt det mest laggfria eller smootha upplevelsen man kan ha heller.. 16v16 duger gott och väl om det är det spelet är gjort för, kartorna i BF skulle bara bli clusterfuck som sagt. 09/11 Jag tycker planetside 2 är sjukt kul bl.a. för att de har så sjukt mycket spelare samtidigt. fyra-fem-sex flygplan, lika många tanks, några lättare jeepar å fordon, släng på ett trettio-fyrtiotal infantri som sitter i torn eller spring runt själva. Slår... 09/11 Du missade Dark Age of Camelot som hade 3-sidiga strider med upp till 100 på varje sida, året var 2002. Det är just därför man inte går på bio, för att inte acceptera sådana ockerpriser. Angående billig nyckel, jag fick min för 369:- på www.instant-gami... 08/11 Och varför ska det vara snorbilligt för? Sätt det i proportion till en biobiljett för 100 spänn som kanske ger dig 2 timmars nöje i proportion till ett spel som kan ge dig allt emellan 10-200 timmars nöje. :) Då tycker jag inte det är ett så värst dyrt... 08/11 verkar fan inte ha en billigt pris nånstans direkt.. 420 eller 470 kr är de billigaste ja sätt. tror de var på g2a 08/11 "Allt detta får du uppleva OM du köper all våran DLC spar 20:- på ett season pass, bara 995:- OBS då måste köpa spelet separat 699:-" 07/11 Fattar inte hur det kan vara så otroligt snyggt. Det tyckte jag om betan på PC också. Någon som kan tipsa om hur man skaffar detta på ett billigt sätt? Det är lite dyrt på Origins shop. Och går det att spela 1 vecka före som jag sett de skryta med nånst... 07/11 PC eller PS4 hmm 07/11 Slave 1 <3 07/11
Skicka en rättelse