#Path of Exile är inte bara ett grymt actionrollspel i #Diablo-anda: det har också en av de mest frikostiga betalningsmodeller vi någonsin skådat. Grinding Gear Games fortsätter att uppdatera sitt hyllade spel och i början av 2016 ska expansionen Ascendancy utmana oss med en livsfarlig labyrint.

Officiella sajten presenterar information om materialet, där vi kan förvänta oss 19 nya ascendancy-klasser, förmågor, vapen och mycket mer. Trailern nedan visar också vad det är som gäller.

Suktar du efter mer Path of Exile-material behöver du dock inte vänta till nästa år. Den 11 december anländer Content Update 2.1.0 som bland annat innehåller Talisman Challenge Leagues. Läs en matig artikel för att lära dig mer om det.

Tack till Pierre för detta #nyhetstips!
Ingen aning, det var korkat upplagt när jag spelade och de andra delarna var inte tillräckligt bra för att väga upp det. 23/11 Det är ju oftast svårt att konkurrera med nostaliginerven, i princip omöjligt. Speciellt om man slutat spela spelet man "hatar" på så att säga :) 23/11 Här kommer min unpopular opinion; D3 är idag ett bättre spel än vad D2 var på sin storhetstid. Och ja, jag spelade D2 i flera år. Tror många lever kvar i den tiden och hatade D3 när det kom (jag inkluderad) men D3 är inte samma spel idag som det var vid... 23/11 Håller helt med dig. Fansen t o m tjatade om en expansion till T2, också för mig det bästa ARPG jag spelat på många år. Förstår faktiskt inte varför Runic inte passade på att mjölka lite där. 23/11 Gillar inte Runic så mycket, stör mig på att dom inte gjorde ett T3 eller ens en officiell expansion av T2. Väldigt irriterande för mig som tycker T2 är ett av dom bättre arpna som gjorts. 23/11 Fan va gött, ska verkligen testa detta igen då :)! 22/11 Det jag saknade mest när jag spelade PoE var loren från Diablo, hade inte alls lika episk känsla och var för mig inte indragande men kan vara värt att testa igen! 22/11 Åh, Nox! *nostalgianfall* 22/11 Äh, man ska inte ta sådant folk säger om spel dom beviserligen inte spelat på allvar :-) 22/11 Lirat PoE i 5 år, ända sedan closed beta. Blir bara bättre och bättre! D3 RoS var kul i 2 månader. Kommer bergis spela nästa expansion som släpps till D3, men blir väl säkert runt 2-3 månader där med. PoE går dock inte att tröttna på, suveränt spel! 22/11
Skicka en rättelse