Fallout 4 ligger inte mindre efter i grafikracet nu.

I början av nästa år får #The Witcher 3 en ny vitamininjektion. #CD Projekt släpper #The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine, det andra fullödiga expansionspaketet till det svårt hyllade rollspelet. Och nu kan vi bjuda på de första bilderna.

Två färgglada skärmdumpar visar den nya regionen Toussaint, som av bilderna att döma ser ut att vara en fridfull plats. Vi misstänker att det kanske inte alltid är fallet. Expansionen blir din för ca 250 kronor och ska innehålla uppemot 20 nya speltimmar. Beräknad release är första kvartalet 2016.

Den förra/första riktiga expansionen till The Witcher 3 heter #Hearts of Stone och hade premiär i oktober. FZ belönade den med betyget 4 av 5.

Friendly HUD och evolved combat ska inte behövas ändras så mycket, visst vill man ha fullt fungerande att kunna trycka på olika knappar för välja vad som ska synas och inte synas, måste man bara lägga in lite kod från 1 inputsettings fil till den man... 09/12 "Du skola icke stava som en lövräfsa." 09/12 Ugh... påminner mig om att jag måste slutföra spelet! Får la se till att skaffa båda expansionerna sen. 09/12 Det går bra att köra trean utan att ha kört tvåan, men det är klart att det ger mervärde att ha kört tvåan. Kan ju dock vara värt att nämna att trean är MYCKET större än tvåan. 09/12 Jag har både Witcher 1 och 2. 1an var bra, men lite MMORPG i singelplayer ibland. 2an kom jag inte så långt på. Min dåvarande burk dög inte riktigt att köra, plus att jag det kändes FÖR stort. Jag har inget emot stora RPGs i allmänhet, men min tid som... 09/12 Jag håller med om att witcher ser snyggt ut, men alla fightingscener i spelet ser verkligen öken ut IMO. Jag önskar att jag kunde uppskatta whitcher men sättet man fightas med sina fiender tilltalar mig inte..tråkigt :( 09/12 Den är suverän. Kör ASAP. :) 09/12 Jag gillade The Witcher 3, spelade många, många timmar. Jag tycker även det är sjukt snyggt, men att spelet ser ut som på de där bilderna, tror jag lika mycket på som att original spelet såg ut som det de visade på första in game trailern. 09/12 Spelmässigt är det mest mer av samma, lite ny utrustning, lite nya fiender, nya upgraderingar, en utökning av östra Novigrad/Velen och fler uppdrag. Storymässigt är det riktigt bra och definitivt i klass med de bättre delarna av huvudspelet. 09/12 Gud, kämpar nu på slutet i huvudstoryn på Witcher 3, kommer fan inte hinna klart med först expansionen innan andra dimper ner. Första gången jag köpt season pass och känt mig övertygad om att det var ett bra köp :) 09/12
Skicka en rättelse