Onlinerollspelssajten mmorpg.com listar #Funcoms #Age of Conan som årets mest förbättrade onlinerollspel. Bland de andra nominerade fanns #Dungeons & Dragons Online, #Lord of the Rings Online och #Den Där Warcraft.

Conan var dock den barbar som skrek allra högst, och vann gjorde han eftersom spelet nu äntligen blivit "allt det det borde ha varit redan 2008". Funcom sägs också ha lagt till imponerande mängder nytt innehåll för hög-levlade spelare, omarbetat spelets item-system, PvP-system samt ändrat och finslipat de olika klasserna. Kort och gott; liksom Conan-mobben här på FZ så envist hävdat under de senaste månaderna så är det kanske dags att ge Age of Conan ytterligare en chans, även om du blev besviken då spelet lanserades.

Vad säger du... kan en nyhet som denna få dig att testa på livet som barbar igen?

Tack till bronie för detta #nyhetstips!
De har nu börjat lägga till fler röster efter lvl 20 men det kommer aldrig att bli så att alla NPC`s har voice overs tyvärr. Men om man tänker på sättet man får sina quests så är det ändå bättre än till exempel WOW där man bara får upp en ruta men på... 07/01 I inledningen av spelet var inspelade dialoger något som verkligen bidrog till att engagera mig i världen. Jag blev riktigt irriterad när detta försvann nästan totalt efter lvl 20. Är/kommer detta att fixas? 07/01 Jag kan säga att alla klasserna har blivit välbalanserade och fungerade det försvann efter 3 månader 07/01 Skulle nog säga att det inte har sandlåde/cartoon network stilen som wow. Aoc och warhammer är mera rått och ja som du säger det drar den äldre befolkningen. På grund av att grafiken och råheten är så utomstående från andra spel. Och ingen jakt efter... 07/01 Äh vafan, AoC ligger mig nära om hjärtat iaf! Dock blir det inge subscribe till den dagen då man flörtar in nån polare att börja. It takes two to tango :( Nee men det blir roligare. 06/01 Till skillnad från alla andra mmorpg på maxlevel då eller? Vet inte om det finns så mycket meningsfullt att göra solo i andra spel. 06/01 har man en gång smakat kiss vill man inte testa igen... 06/01 Väldigt bra spel om ni frågar mig, detta mmo över något annat any day!! 06/01 Det bästa är att det här året egentligen mest handlade om finslipning/buggfixning. Nu 2010 kommer alla gobitar, vi har största patchen hittils på ingång nu de kommande månaderna samt expansionen någon gång första halvan av året. 2010 kan vara året för... 06/01 Jag betalade fullpris för en beta-version som bäst av ett spel, dom får skylla sig själva om jag "inte orkar testa igen" och hosta upp mer kosing. Och nej, kommer inte testa någon max lvl20 trial eller nåt - spelet som orginal var skitbra tills man lämn... 06/01
Skicka en rättelse