I fredags berättade vi om rykten kring en expansion till #Dragon Age: Origins. Idag har #EA tillkännagivit #Biowares fortsättning, eller sidospår, på den episka berättelsen. Vare sig du har en 360, PS3 eller pc så bjuds du på #Dragon Age: Origins - Awakening i mars. Det är en fullskalig expansion, som kräver att du innehar originalet.

Awakening utspelar sig i ett nytt område, Amaranthine, och din roll blir att som en Grey Warden-kommendant försöka utröna hur de såkallade darkspawns kunde överleva slakten av ärkedemonen, och ett flertal andra mysterier och moraldilemman. Till ditt förfogande får du höjt nivåtak, nya magier, utrustningsval, förmågor och specialiseringsalternativ. Du kan antingen importera din tidigare sparfil, eller börja om från början med en ny Grey Warden från grannlandet Orlais. För att spetsa till valmöjligheterna än mer kommer fem nya potentiella gruppmedlemmar finnas till och möjligheten att specificera om dina attribut.

Datumet som gäller är den 16:e mars till 360, PS3 och pc till riktpriset 39,99 amerikanska dollar. Är det här någonting du kommer lägga labbarna på?

Nice. Hoppas att det blir grymt. För fösta var ju grymt bra 12/01 Fan vad nice :) Måste köpas sen :) Vad tycks om min Dragon Age fan movie då? http://www.youtube.com/watch?v=Oyqe14Wtt2Q 07/01 Håller jag verkligen med om, men Wardens Keep ska väl innehålla en kista i camp. Men känns lite fattigt att det ska krävas just den addonen för det. Borde varit där från början speciellt med tanke på hur mycket skräp man släpar runt på hela tiden. 06/01 Orlais är väl inte med? Enligt hemsidan så är det Amaranthine som låses upp, vilket ligger i nordöstra delen av Ferelden. Och det lär nog bli större än Warden's Keep och Return to Ostagar. De klassas ju som mindre DLC medan Awakening är större expansion... 06/01 Ser intressant ut men blev besviken på Wardens Keep DLC:en, max 1-2 timmars speltid och en rustning :/ Men detta kommer förhoppningsvis bli bättre och större än Wardens Keep. Minst 10 timmar speltid. Roligt att de tar med Orlais men som en innan skrivit... 06/01 Hurra, det kanske finns en övremakt ändå. :D 06/01 En fråga bara; kändes det som att Dragon Age: Origins skulle bli Game Over med att ärkedemonen överlevde...? Hela spelet går ju ut på att döda den. Just den delen är väl ganska förutsägbar. Dessutom hintar de KONSTANT i spelet att darkspawns aldrig förs... 05/01 Skönt med en riktig expansion. I ärlighetens namn ser jag inte direkt att Bioware någonsin gjort bra DLC. Allt till DA hittills har varit skräp som tagit <20 minuter att klara och gett i princip ingenting bra, och inte heller varit speciellt intressant.... 05/01 "Awakening utspelar sig i ett nytt område, Amaranthine, och din roll blir att som en Grey Warden-kommendant försöka utröna hur de såkallade darkspawns kunde överleva slakten av ärkedemonen" Tack för den spoilern! -_- Kanske borde du skriva spoilervarnin... 05/01 Vill ha nu! 05/01
Skicka en rättelse