Speltillbehörstillverkarna #Razer utannonserar att företaget kommer ta fram en egen handkontroll samt headset till Xbox 360. Handkontrollen, Razer Onza, och deras headset, Razer Chimaera, har preliminärt godkänts av #Microsoft, men det finns ännu inga fastslagna datum för när produkterna finns i butik. Razer-chefen Robert Krakoff konstaterar i alla fall nöjt att det är en "stor möjlighet" för företaget.

Precis som vad vi gjorde för pc-spelarna, så ser vi verkligen fram emot att få revolutionera konsolspelsvärlden genom att skapa en handkontroll och ett gaming-headset som ger konsolespelarna samma nivå av kvalitet, precision och noggrannhet som de är vana vid och förväntar sig av våra pc-produkter. Detta är en stor möjlighet för oss att fortsätta ge spelarna en konkurrenskraftig udd genom att verkligen lyssna och besvara deras behov.

Mer information och bilder hittar du här. Priserna lär landa på 45 och 110 euro för handkontrollen respektive deras headset. Är Razers nya spelprodukter något som intresserar dig?

Tack till Jericho för detta #nyhetstips!
På PC är det inte okej då det märks att musen inte hänger med alla gånger. På konsoll styr alla så dåligt redan och det går för långsamt för att det ska bli någon skillnad (?!) Där är det alltså bara en begränsning att ha en tråd som sitter fast i nåt..... 10/01 Verkar fett. 09/01 Razer gör grymma produkter men deras möss är så fruktansvärt plastiga så det känns som om de kommer gå sönder varje gång man trycker in en knapp. Nej tack, ge mig en Logitech MX518/G5 eller en SteelSeries kontroll till PS3. 08/01 Personligen tycker jag helt tvärtom! Jag står verkligen inte ut med att hålla i en Xbox-kontroll en längre tid. Då jag tycker att Dualshock 3 är bra mycket skönare att hålla i, men det beror väl på att jag har vant mig vid designen sedan dualshock 1 lån... 08/01 gå och köp en elite så har du en svart konsol... 08/01 Färgen skulle passa bättre till PS3 då man relaterar en svart xbox-kontroll till första xbox (iallafall jag). Tycker att dem borde göra till PS3 istället då deras konsol går i svart. Men snygg kontroll ändå. :D 08/01 Min kontroll pajade efter runt 30 hårda kast i väggen och i golvet, en spak gick sönder, annars fungerade den. 08/01 Kungligt säger jag bara, Razr har gjort fruktansvärt bra möss genom åren, hoppas på samma kvalitet här. Att någon förespråkar PS3 kontroll framför 360 kontroll kan jag inte förstå. Som någon sade, urusel ergonomi omöjliggör spelande under någon längre... 08/01 Har faktiskt en kontroll från tjejens första 360 (release-dagen baby) som hon spelar med än idag. Bortsett från att plasten är nött på en tumbstick så är den i utmärkt skick :) Så lite kvalité är det iaf... MEn konkurrens behövs alltid ;) 08/01 kontrollen ser lite ut som en krossover mellan en ps3 och xbox kontroll :) dock inget ja skulle köpa hur billigt de än skulle vara, är nöjd me ps3ans kontroll o xboxen kontroll :) 08/01
Skicka en rättelse