#Microsoft meddelar att efterlängtade #Alan Wake kommer få DLC-material som fortsätter spelet även efter dess release. Under konsumentmässan CES i Las Vegas sa företagets Robbie Bach att Alan Wake kommer likna en tv-serie på så vis att den har samma berättarstruktur uppbyggd episodvis.

Tänk tv-serien Lost skriven av Stephen King och filmad av David Lynch, så har du Alan Wake.

Är du fortfarande hypad inför det milt sagt försenade Alan Wake-släppet, eller har du gett upp hoppet? I dagsläget är spelet bekräftat för Xbox 360 och släpps förmodligen nu till våren - kanske maj? När den utlovade Windows-versionen dyker upp verkar inte ens #Remedy Entertainment själva ha en susning om.

I USA, torsdag 4e februari. 11/01 grattis du har namnget 1 spel av flera hundra som har DLC. Men Fallout3,GTAIV,Prince of persia.. etc etc etc..om vi ska vänta på att dem ska göra allt DLC och släppa med spelet så hade vi fått vänta jävligt länge på ett spelrelease 10/01 Föresten du som verkar insatt. Vet du när Lost börjar igen på tv? 10/01 jag var sugen på spelet tills dom nämnde lost.. jävla pissmanus 10/01 Hatar DLC.. Man spelar igenom ett spel, sen några månader efteråt kommer nått litet skitpaket. Som man tycker dom lika gärna kunde ha slängt med i spelet från första början. Sen när man spelat igenom spelet ännu en gång för att testa DLCn så kommer ännu... 10/01 Visst, men flera skivor är mycket dyrare (för utvecklare), och sen är frågan om det är värt att offra smidigheten/vinsten på 1 skiva för 1Gb extra spel? Nog har företagen gjort likadant förr, gjort ett "färdigt spel", plocka bort en del och släppa till... 09/01 DLCt som kommer till Assassin Creed 2 nu i januari och febuari togs bort från spelet bara för att utvecklarna tyckte att konsumenterna redan fick valuta för sina pengar. Annars så hade kommande DLCt varit inkluderat i spelet vid release. Sen finns ju... 09/01 09/01 Max Payne-spelen var alltid i huvudsak utvecklade för PC. Om jag minns rätt utvecklade Remedy PC-versionerna vilka sedan blev portade till konsol av Rockstar. Hursomhelst är det Microsoft som bestämmer om AW får en PC-release eller ej. 09/01 Det är inte möjligt att de redan gjort klart "hela spelet", det finsn inte mer plats på skivan/äventyret är klart? Andra anställda kan ändå jobba på DLC som en expansion, klagade ni också när man släppte expansioner till spel förr? Nej, så länge man mås... 09/01
Skicka en rättelse