Gänget bakom populära Xcom-modden gör flera moddar i uppföljaren.

När #Xcom 2 släpps i slutet av nästa vecka är #Firaxis vänliga nog att skicka med verktyg för att snickra egna moddar. Exakt hur verktygen ser ut meddelar de på mässan Pax San Antonio den 30 januari, men klart är att #Long War Studios, den nystartade utvecklare bakom den mycket populära Xcom: Long War-modifikationen till #Xcom: Enemy Unknown och #Xcom: Enemy Within, kommer bygga om också Xcom 2.

Studion kommer göra flera stycken Xcom 2-moddar och de jobbar tillsamans med Firaxis och 2K Games. Detaljer om vad fås också på mässan i slutet av månaden.

Xcom: Long War släpptes i skarp version i december. Modden ger spelarna fler strategiska val, fler vapen, klasser, abilities med mera. Den har laddats hem över 700 000 gånger.

Xcom 2 släpps den 5 februari. FZ:s Xcom 2-recension läser du redan den 1 februari.

Bra tips! 27/01 Har man ingen containment så är den wastad. Tror den räknas in som ett corpse istället. Det är dock ett hett tips att skaffa containment och försöka fånga in så ofta man kan. Även om man bara behöver 1 av varje till Interrogation research, så betalar... 26/01 Nej verkligen inte, tack för superbra länk. Jag försöker ju göra objectives men jag kan inte ha att mina soldater dör så prio ett blir alltid att försöka förse dom med bra vapen och utrustning. Så jag misstänker att jag kanske tagit mer tid på mig att... 26/01 Haha, ja det är verkligen inte förlåtande :D Luftstriderna är verkligen svåra. Och UFO's blir dessutom bättre över tiden till skillnad från vanilla. Så om du har svårt att skjuta ner något nu...så kan du ana vad du har att vänta :P Det finns dock utmärk... 26/01 Spelar long war nu. Försökte mig på bomb mission i Tyskland men det var helt omöjligt så jag sparade mina troopers och hoppade över uppdraget, bomben small så nu är paniken maximal i Tyskland och flera andra länder i europa ligger på hög panik, och det... 26/01 Xcom 2 blir nog bra, men det behöver göra mycket annorlunda från ettan om det ska slå Xenonauts för mig personligen. 25/01 Kan inte annat än att hålla med ovanstående. Long War var det enda som fick mig intresserad av att återvända till Xcom och gav replay-ability som inte direkt fanns innan. Men mest ser jag nog fram mot att få vad Terra Invictus blir för nått. 25/01 Long war är bästa sättet att uppleva Xcom på helt klart. 25/01 Hoppas verkligen att det är XCOM2: Long war Jag har oroat mig lite XCOM2 kommer kännas lite tamt när man nu lagt ner så mycket tid i Long War. Enemy Within är i princip ospelbart när man vant sig vid Long War. 25/01
Skicka en rättelse