Hur funkar betan för dig?

I skrivande stund har betan för The Division rullat ut på Xbox One, PS4 och pc. Men ett antal spelare verkar ha problem att få igång spelet, rapporterar Gamespot.

Utvecklaren Massive skriver på Ubisofts forum att de är medvetna om problemen, och att de arbetar med att lösa dem.

På FZ har vi dragit igång betan lite kort, för att som snabbast testa grafikinställningarna. Vi har inte märkt av några problem.

Spelar du betan? Berätta om dina upplevelser i kommentarsfältet!

The Division släpps 8 mars på alla XB1, PS4 och pc.

Fick den till slut efter 24h. Har hunnit spela lite under söndagen. 01/02 Inte haft några spel-brytande problem med The Division och har troligen spelat 20+ timmar nu. Dock inte spelat via Steam. Tycket spelet är riktigt mysigt och just nu är det enda problemet att jag vill ha mer och måste vänta tills spelet släpps för att... 31/01 Hände samma sak för mej. Fick dock spelt igår när jag tröck på mailet. 31/01 bra att du skrev så slapp jag :P 31/01 1. Sluta masha på Space. 2. Mobs kommer ut ur byggnader/rum, Dom spawnar inte hejvilt. 3. Förmodligen du som ställer dig konstigt. Inte upplevt att mobs skjuter halvt ihjäl mig bakom skydd. 4. Ja du får väl döda folk som faktiskt bär på items? Så fort... 31/01 Illa att man fastnar i öppet fält konstant och inte "kommer ur skydd" och blir nermejjad på öppen gata. Mobs som spawnar bakom ryggen när man slåss mot en verkar också vara mer regel än undantag. Förstår inte damage, ena sekunden är man svamp, andra så... 31/01 Betan har funkat bra för mig över dessa dagar, dock så dark zone är full av fuskare av samma kaliber som har härjat i Assassin''s creed utan att ubisoft har gjort något åt det, därför vart det avbeställning av min preorder ögonen bumms, Och det är så... 31/01 Efter att mer eller mindre tömt betan på innehåll är känslan att det kan bli rejält fett. Så länge dom inte snöar in på content > systems. 31/01 https://www.youtube.com/watch?v=p-3e0EkvIEM Tänker lite på denna när man ser en döskalle i dark zone... 30/01 Det kan man nog inte säga att de gör, jag är ganska säker på att allt 'det snygga' som tidigare visades kom med en fet disclaimer som påpekade att detta var alpha och inte representabelt för det färdiga spelet. 30/01
Skicka en rättelse