Få mmo-spelare är så bortskämda med uppdateringar som de som lirar #Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Det är snarare regel än undantag att #Square Enix knuffar ut stora uppdateringar till sitt online-Final Fantasy, och den 23 februari är det dags igen då patch 3.2 – The Gears of Change – anländer.

Traditionsenligt bjuds det på mer av allt, med bland annat dungeons, sidouppdrag och huvudstory. Läs mer om nyheterna på officiella sajten och spana in informationen i trailerformat nedanför.

Ska försöka komma ihåg detta ifall jag själv skulle återvända någon dag :) 17/02 Well vi är runt 200 som spelar i Nordanvind ett svensktalande FC. 16/02 Fler borde spela detta spel då det verkligen är bra och lite småkrångligt som WoW Vanilla var ett tag. Har själv lirat det i något år och njöt. 15/02 Du har helt rätt. Spelet har inte 5 mil subs utan 5 miljoner betalda konton. Orsaken att dom rapporterade 5 miljoner betalda konton är för att det är viktigare än antal subs då varje person som betalt för ett konto är en potentiell återkommande kund.... 14/02 Dom har inte fem miljoner prenumeranter utan siffran är för registrerade accounts. Den siffra de flesta tror på vad gäller subs liger mellan 800k till 1,2 milj 14/02 Med tanke på att det är lika stort som WoW just nu med 5+ miljoner subs så är det inget fel med att gilla spelet. Division och GoW är knappast nytt. Att gömma sig bakom hinder, undvika bli träffad, skjuta fiender och sedan avancera till nästa hinder är... 14/02 Jag förstår vad du försöker säga men du bör jobba på hur du formulerar dig. (Vill dock inte påstå att jag är en ordmagiker jag heller för den delen.) The Division och Gears of War 4 är nog inte de bästa exemplen att ta upp. ;) För att vidareutveckla på... 14/02 Bra att du tar upp två spel som inte är moderna. 13/02 Division verkar verkligen inte lovande tbh 13/02 Löjligt, låt spelet dö, snacka om omodernt lir. Kom in på 2016 talet och lira feta spel typ division eller gears of War 4. 13/02
Skicka en rättelse