WW2-krypskytte kan avtäckas inom kort.

Brittiska #Rebellion tycks vara i färd med att bygga ett nytt kapitel i den storsäljande krypskyttsserien Sniper Elite. Enligt en anställd på Adia, ett kinesiskt företag som gör grafiska effekter åt diverse spelföretag, är #Sniper Elite 4 under utveckling, skriver Videogamer.com. Så här ser den anonyma personens Linkedin-profil ut:

Rebellion-grundaren Jason Kingsley bekräftar för Videogamer.com att ett nytt spel är under utveckling, och att det kommer avtäckas innan Game Developers Conference-mässan i mitten av mars. Men han bekräftar inte att det rör sig om Sniper Elite 4.

Vi är uppriktigt sagt smickrade över att folk aktivt letar efter en ny Sniper Elite-titel, och vi har definitivt inget emot att nämnas tillsammans med projekt som #Black Ops 3 och Unreal! Å andra sidan jobbar inte personen i fråga för Rebellion och vi har inte tillkännagett något nytt spel i Sniper Elite-serien.

Kingsley fortsätter:

Förra året firade vi Sniper Elite-seriens 10-årsjublileum och att den sålt 10 miljoner exemplar, så vårt varumärke är enormt viktigt både för Rebellion och för den oberoende brittiska spelutvecklingen. Vi förbereder oss faktiskt för att tillkännage Rebellions nästa spel snart, så förbered er på att höra mer från oss innan GDC!

#Sniper Elite 3 lyckades smyga sig förbi FZ:s recensenter när det lanserades sommaren 2014. Kritikerkårens omdömen om spelet låg i stort i spannet godkänt till riktigt bra. Den tidigare avstickaren, #Sniper Elite: Nazi Zombie Army, fick däremot smaka FZ:s betygssåg.

Skicka en rättelse