Square Enix gjorde en Apple och släppte demot under nattens presskonferens.

Informationen kring #Final Fantasy XV:s releasedatum må ha läckt redan igår kväll men under nattens pressmöte avslöjades en rad nya saker kring spelet.

På klassiskt Apple-vis släppte men ett demo till Playstation 4 och Xbox One i samband med konferensen. Innehållet ska vara unikt och inte en del av det fullständiga spelet. Du kontrollerar en ung version av karaktären Noctis och du ska bland annat få köra bil och uppleva strider, något trailern nedan ger en försmak av.

Man släppte även två ytterligare trailers från fullversionen med ny gameplay. Den första är dubbad medan den andra är på originalspråket fast med engelsk textning.

Och just ja, spelet släpps den 30 september.

Jag tror också på det, men jag höll tyst. 03/04 Varför har du problem med det? Har du ingen fantasi alls, eller kan du bara inte låta individer tro vad dom vill, vrider det sig inombords av vrede då? Jag tror faktiskt att man skulle kunna strida som Geralt, folk lär sig det mest otroliga nuförtiden.... 03/04 @Xeph struntprat! gällande stridskonst med närstridsvapen, så har vi tillgång till en del kunskap, ja. men att säga att den kunskapen vi besitter är maxad är arrogans. så den biten ska jag inte ens diskutera med dig om. förstå det här, jag menade med... 03/04 1) Ditt argument är askasst. Det är stor skillnad på realism och realism. Den ena sortens realism handlar om vad om är möjligt i vår verklighet, och den andra handlar om praktiska sanningar gällande hur saker funger, som existerar i vår värld och fiktio... 03/04 Fantastiskt att du tar dig tid att skriva om dans. Hoppas du blir att må lite bättre nu när du fått skrivit en lång historia om hur Geralts stridkonst är overklig. Jag vet inte om det heller är så verkligt att kunna spruta eld med magi heller? Jag först... 01/04 Det är exakt där du har fel om realismen. Det är raka motsatsen. Jag har inte ett problem med min attityd, men jag har ett problem med misinformation. Det finns ingenting i hur animationerna i Witcher 3 utspelar sig som är verklighetstroget. Du kan fysi... 01/04 för det första, sök hjälp för din attityd. för det andra så menar jag med realism, att huggen, piruetten, stötarna, svingandet, parerandet o hoppandet är verklighetstroget/kan användas i verkligheten. striderna i FF XV är rena fantasin. 01/04 "Realistiskt"? Nu behöver du inte låtsas vara dummare än du är. Ingenting med The Witcher 3s combat är verklighetstroget. Geralts sätt att slåss på, dvs animationerna med svärden, är fundamentalt värdelösa och kan inte ens i the Witchers universum vara... 01/04 Som andra redan sagt, galna fps drops, undermålig styrning och knappast speciellt vackert. Textuerna var nog bland dom sämsta denna generation på ps4, speciellt från en aaa titel. Nu är det förvisso en demo, men dom är väl till för att locka till sig... 01/04 Det kan inte vart allt för ofta som frameraten låg på 30 på ps4. Mycket besviken då något sånt här förstör hela upplevelsen av spelet. Det är extra illa när den är sämre än bloodborne som även har frame pacing problem! 01/04
Skicka en rättelse