Som utlovat sparkade #Ubisoft igång en livestream om #Tom Clancy's The Division tidigare i kväll, och med den kom ett lass ny information om kommande material till spelet. Vi fick veta att det kommer dyka upp gear sets och gearscore, loot trading samt nya assignments i gratisuppdateringen som landar den 12 april.

Den största nyheten är dock incursions som är end game-material där grupper med spelare måste samarbeta för att lyckas överkomma tuffa utmaningar. Det finns två svårighetsgrader och high end gear behövs för den enklaste utmaningen. De nya gear sets som kommer introduceras rekommenderas för att lyckas i tuffaste svårighetsgraden som beskrivs som "brutal".

Gruppen behöver dessutom synkronisera sina karaktärer och förmågor för att kunna tackla utmaningarna. För att hitta en bra grupp kommer det finnas möjlighet till matchmaking, med krav på viss gearscore för att kunna medverka.

Incursions är som sagt utmanande, men belönar i form av rustning och vapen. Första gången man klarar en incursion varje vecka får man dessutom extra loot.

Räkna med mer detaljerad information om uppdateringen fram till släppet den 12 april.