Som utlovat sparkade #Ubisoft igång en livestream om #Tom Clancy's The Division tidigare i kväll, och med den kom ett lass ny information om kommande material till spelet. Vi fick veta att det kommer dyka upp gear sets och gearscore, loot trading samt nya assignments i gratisuppdateringen som landar den 12 april.

Den största nyheten är dock incursions som är end game-material där grupper med spelare måste samarbeta för att lyckas överkomma tuffa utmaningar. Det finns två svårighetsgrader och high end gear behövs för den enklaste utmaningen. De nya gear sets som kommer introduceras rekommenderas för att lyckas i tuffaste svårighetsgraden som beskrivs som "brutal".

Gruppen behöver dessutom synkronisera sina karaktärer och förmågor för att kunna tackla utmaningarna. För att hitta en bra grupp kommer det finnas möjlighet till matchmaking, med krav på viss gearscore för att kunna medverka.

Incursions är som sagt utmanande, men belönar i form av rustning och vapen. Första gången man klarar en incursion varje vecka får man dessutom extra loot.

Räkna med mer detaljerad information om uppdateringen fram till släppet den 12 april.

Om man vil dema en produkt så här sent så förstår jag inte vitsen med att visa konsolversionen istället för maxad PC. Spelet är ju förbaskat jävla snyggt. Att pengarna finns på konsol är inget nytt, Ubisoft verkar ju ha förkärlek att visa upp imponerand... 01/04 The Division är inte änns med i dom siffrorna. 01/04 http://www.gamespot.com/articles/ps4-is-ubisofts-top-platform-by-sales/1100-6434719/ Det kan ju bero på att dessa "trötta konsoler" stod för 68% (x1 + ps4) av försäljningen medans pc låg på 12%. Dock har detta inget med just Division att göra, svårt att... 01/04 Lite mer info: The first Incursion, titled Falcon Lost, is set in a completely new, underground water-treatment facility that’s been turned into a stronghold for the Last Man Battalion. The Incursions update also includes the following changes and addit... 01/04 Hello är ny hära fan nice :) tänkte fråga ligger 177k dps och 63k hp vill ha mera balance of båda nån som kan tipa lite? Har lirat mycket pve men ej dz är de dz man får bättre grejer? Så man kan topa dps och hp? 01/04 aim och rekylhantering och om du är en gammal fps gamer så behöver du inte bry dig så mycket om stability, dock blir det mer arbete att hålla skotten på huvudet och chans att vissa missar givetvis :) För mig träffar jag alltid mina skott med akn full... 01/04 Du menar väl inte * mer *12/3,5 xD 01/04 Använder varken Cadu eller Midas längre men kände mig ganska lyckosamm de första dagarna efter 30 med dem (cadu är ganska bra pve/support vapen pga låga cd´s och sustain). Min Mp5a är den som gör mest skada, har maxad dmg per bullet och aim, stability,... 01/04 250K dps är inte svårt att komma upp i frågan är hur mycket hp du har jag kan komma upp I både midas och caduceus är rätt dåliga vapen tyvärr pga deras ur usla inbyggda talents, dock är dom helt okej :) att nå 250k dps jag kan nå runt 340k dps ifall jag... 01/04 Guess im th elucky few som polarn sa när jag rolla Caduceus och Midas inom loppet av 2 timmar efter 30 ding. Jag lirar med en kille i USA som har 250k dps (jag ligger runt 170k) Han är ganska skrytig och ifågasätter att jag droppar folk/npc´s så fort. 31/03
Skicka en rättelse