#Tom Clancy's The Division är en gigantisk framgång enligt #Ubisoft själva, och lyckades toppa listan över de populäraste Xbox One-spelen i USA, före namn som Black Ops III, GTA V och Fifa 16. Men även solen har som bekant sina fläckar.

När spelet patchades häromveckan uppstod inte bara stor sorg då det inte längre gick att massmörda minibossen Bullet King – en spelförstörande bugg hittade också in i koden och drabbade vissa spelare som skapade en high end-ryggsäck. Resultatet blev att de helt enkelt blev utlåsta från sina konton.

Ubisoft förklarade snabbt att de var medvetna om problemen och letade efter en lösning. Vilket de verkar ha hittat nu. Dessvärre tänker de inte applicera de nödvändiga åtgärderna förrän storpatchen 1.1 släpps den 12 april. De förklarar i ett inlägg:

"We will be deploying a fix in update 1.1 on April 12th that should resolve instances of the infinite loading/backpack issue. Due to this fix requiring a client patch, we cannot deploy it at an earlier date. We thank you for your patience."

Ni som drabbats får alltså vänta en stund till innan ni kan spela igen. Kanske kan ni finna en liten tröst i att den kommande uppdateringen blir riktigt stor med mycket nytt material, däribland end game-materialet incursions som ska bjuda på rejäla utmaningar.

Om man kör detta solo, alltså inte har PS+, så man inte kommer in i darkzone osv, hur mycket finns det då att göra? I en hel del mmo så finns det trots allt en del att pyssla med om man kör solo i perioder, är det så även här eller är det bara en kort... 04/04 prata med supporten idag, det ska finnas en fix färdig. men de kommer att släppa den ihop med patchen som e planerad den 12e. Nån hotfix blir det inte. 04/04 ej jag spelar för tillfället the division på min xbox one jag är just nu i lvl 60 i darkzone fast jag vill spela med några som pratar svenska, så om någon vill joina så skriver ni eran xbox gamertag annars så kan ni adda mig. Användarnamn: handren 20 04/04 En fuskare är en fuskare är en fuskare. Du är en fuskare. Stämmer det eller ej? Om du har lite att göra i DZ btw, varför inte gå rogue? Du tog aldrig upp det som exempel på grejer att göra. :P Lätt det roligaste just nu, tycker iaf jag. 04/04 Erkänt heter det, du som lekte ordpolis mot mig tidigare. Sen kan du hålla på bäst du vill, du bidrar inte med något konstruktivt i diskussionen i alla fall. 04/04 Jag vill bara kunna spela igen. 04/04 Säger han som erkännt att han har fuskat i spelet han själv inte vill ha fuskare i. (spelar faktiskt ingen roll varför du gjorde det, du gjorde det. en fuskare är en fuskare är en fuskare.) 04/04 Antagligen för att de fortfarande säljer massor av spel. När konsumenterna lär sig att bli mer försiktiga med Ubisoft och inte falla för reklamen kanske Ubisoft ändrar sig. 03/04 Alltid tisdagar 9 på morgonen 03/04 Otroligt roligt spel fram tills lvl 30/50 när vi har väldigt lite end game. Att grinda Division tech och mala Daily Missions börjar bli riktigt repetitivt. Jag har två karaktärer på lvl 30 och har rikitgt bra gear på båda men vill kunna göra något mer... 03/04
Skicka en rättelse