Du väljer – ska USA:s (kanske) nästa president vara god eller ond?

Donald Trump är republikanernas kandidat när USA väljer ny president i november, och enligt vissa opinionsundersökningar kan den kontroversiella affärsmannen mycket väl bli världens mäktigaste man.

Hur bra det vore för den politiska stabiliteten i världen låter vi var och en ta ställning till. Men om du spelar #Surgeon Simulator har du nu medicinska möjligheter att styra hur den gode (?) Trump ska agera framöver. I spelet, inte som president (om han blir det).

I ett färskt DLC-paket ligger herr Trump på operationsbordet, med dig bakom skalpellen. Helt i spelets anda kan du rota runt bland presidentkandidatens inälvor, transplantera organ och annat busigt, allt medan du i god medicinsk anda försöker hålla honom vid liv. Köpinfo här.

Om du väljer att byta presidentkandidatens hjärta står två alternativ till buds: ett hjärta av guld eller ett av sten. Eller om det kanske är ett alternativ.

Donald Trump-tillägget ingår i Surgeon Simulator: Anniversary Edition. Äger du någon annan version av spelet blir dlc-paketet ditt för blygsamma 6 kronor, medan själva Anniversary Edition-utgåvan av spelet kostar omkring 25 kronor. Båda dessa priser är till 80 procents rabatt, ordinarie pris börjar gälla igen den 9 juni.

Relaterad lyssning: Accepts "Metal Heart" och Neil Youngs "Heart of Gold".

Bor han i USA så gör de ju inte så mycket att vi blivit av med skiten, precis som vi kan glädjas åt att vi blev av skiten när de utvandrade på 1800-talet. Sedan att några ens jämför Obama och Trump är ju bara tragiskt, Trump är verkligen som en 5 åring... 08/06 Som jag skrev tidigare, inget som man vet om man inte är insatt i politik, tycker hans kommentar var både onödig och dum. Man associerar de båda partierna i USA via elefanten och åsnan. Åsnan för demokraterna och elefanten för republikerna. 05/06 Får man fråga var du bor nu? 05/06 själv är jag 26 och vet absolut inte vad du pratar om, och jag kunde väl inte heller bry mig mindre, att sitta och skämmas över att inte veta vad du menar med åsna och elefant samt ryggrad känns lite väl lite att ta på sig dumstruten för. 04/06 Fast utgår man efter att obama skrev under att man fick borra efter olja på Antarktis visar ju vilket stolpskott han är med, när folk demonstrerade mot det så blev han ju förbannad och undrade hur folk ens tänkte. Fast han kanske skulle frågat sig själv... 04/06 När är du kul då? 04/06 Eller så är man inte insatt i politik? 04/06 Wow, de missade jag. Svaret var påhittat men Hawkings uttalande var rätt. Jag är också fördomsfull såklart :) 04/06 Fast det är ett skämt. Borowitz-report är som the Onion. Påhittat för humorns skull. 04/06 "I know words, I have the best words!" Kina bryr sig nog inte förrens USA har klarat upp skuldsedlarna :D Oavsett, så var reaktionen på Hawkings uttalande ett av de bättre :P http://www.newyorker.com/humor/borowitz-report/stephen-hawking-angers-trump-su... 04/06
Skicka en rättelse