Om exakt en vecka kan fans av mordmysterier och tankenötter ge sig ut på ett nytt äventyr tillsammans med Sherlock Holmes och Watson. #Sherlock Holmes: The Devil's Daughter heter spelet som släpps den 10 juni.

Förra gången vi tjuvkikade på den kommande mordgåtan blev vi lovade en salig blandning av utforskande, action och hemligheter. Ytterligare en glimt inför lanseringen får vi i klippet nedan, där nån slags satanistisk knivgalning gör sitt bästa för att sabba stämningen.

Inte det jag gör heller, menar bara att ansiktsanimationerna i L.A. Noire visar att det går göra enormt mycket bättre sådana redan för 5 år sedan. 05/06 Det går inte att jämföra med L.A Noire. Röstskådespelet där, är unikt för ett spel. 04/06 Enda jag störde mig på i trailern var de stela och onaturliga ansiktsanimationerna, såg ut som något från 6-10 år sedan :< (Med tanke på att t.ex. L.A. Noire släpptes 2011 så ska det ju uppenbarligen finnas bättre verktyg för att få verklighetstrogna... 04/06 Härligt! Deras senaste Holmes spel var grymt kul. Lite skumt när de ändrat utseendet och röst på Holmes själv, men det blir säkert bra :) 04/06 Det är likadant på Playstation 3. Vet inte om de har gjort spel till PS3 också, men där har man i snitt 15 FPS i något av deras titlar. 04/06 Deras senaste Sherlock Holmes spel var riktigt bra, och fungerade bra förutom den dåliga optimeringen. :/ 04/06 Är spelen okej nu för tiden? Har köpt två stycken äldre av Frogwares Game och båda spelen har kraschat vid launch eller laggat hysteriskt, förhindrat en att använda musen etc. Jag kommer ihåg att jag köpte ett lite modernare Sherlock Holmes, i och med... 04/06 Håller med! Spelar faktiskt fortfarande Sherlock Holmes: The Awakened då och då. Trots buggarna så är det ett otroligt stämningsfullt spel. 03/06 Bra, ge mig mera! Tvärtemot underrubriken till artikeln tycker jag denna spelserie är bland de mysigaste som finns i dagsläget. 03/06
Skicka en rättelse