Vad gjorde egentligen de två olika spelen bra, och dåligt.

Idag är #Diablo 3 enligt många ett betydligt bättre spel än vid släppet för över fyra år sedan. Blizzard insåg till sist att auktionshuset var en riktigt dålig idé och man har gjort stora förändringar i bland annat loot-systemet. Men hur står det sig mot den bredhyllade tvåan?

Youtube-kanalen Indigo Gaming har dissekerar de båda spelen för att kunna ställa dem mot varandra och avgöra vad titlarna gjorde bra, och dåligt.

Kanske låter konstigt men det är riktigt bra spelmässigt. Dina skills blir starkare beroende på skadan på ditt vapen så att när du byter till ett starkare vapen, vare sig om det är ett svärd eller en stav så blir dina skills starkare också. Och här komm... 19/10 It sure has! ...och nu tänker jag på den nästan rekordusla svenska översättningen till PS1. :P Helt ärligt. T o m idag, år 2016, tycker jag Diablo 1 är bäst. Oavsett hur mycket tekniken åldrats. Upplägget i ettan lämnade mer åt fantasin, och känslan rak... 18/10 Mmm, färskt kött! 18/10 The sanctity of this thread has been fouled. 18/10 Öhhh, var är Diablo 1? Det tveklöst bästa i serien! :D 18/10 Kortfattade intryck från min sida. Diablo 1: Fräsch grafisk simplifiering av rogue-spel, atmosfäriskt, värdelös customization och allmänt begränsat jämfört med de två andra, men definitvt kul på sin tid. Diablo 2: En förbättring av ettan, speciellt att... 18/10 Diablo 2 har mycket bättre atmosfär. Det gör mycket för mig. Alla akter är väldigt mysiga. Just 2d-grafiken ger en annan sorts realism än 3d:n i Diablo 3 som ser cartoony ut i jämförelse. Att upplösningen är så låg hjälper också tror jag, man fyller ut... 17/10 Path of Exile har kört om båda. 17/10 Mja, du kan få rätt item ja och ancient men det är EXTREMT svårt att få nära perfect stats 17/10 Auktionshuset hade många problem. Det faktum att folk handlade där istället för att spela spelet för att få sin loot och då inte ha något vettigt att slå ihjäl alla monster med för de har redan köpt all bästa loot så... Ja du ser. It sucks. I alla fall... 17/10
Skicka en rättelse