Något överrakande har det visat sig att en kvinnlig karaktär i #Watch Dogs 2 har försetts med ett relativt detaljerat könsorgan. Det hela har fått stor uppmärksamhet efter att en användare skärmdumpat damen i fråga och lagt upp bilden på Twitter. Men det ogillades av #Sony, skriver personen på Neogaf, och berättar att hans/hennes PSN-konto stängts av i en månad med motiveringen att det bryter mot företagets regler att dela bilder av denna natur.

#Ubisoft har svarat att man kommer patcha den kvinnliga spelarmodellen så att hennes genitalier inte längre visas på ett sätt som bryter mot PSN-reglerna. Noterbart är att Watch Dogs 2 har flera nakna karaktärer, både män och kvinnor, men det verkar som att den här kvinnan är den enda vars könsorgan visas så explicit. Så här säger Ubisoft, enligt Kotaku:

We are patching the one female NPC.

Bilden på den enligt Sony upprörande nakna kvinnan har du här (NSFW.), och filmer på kvinnor och män som nakna på ett mer okej sätt du nedan.

Watch Dogs 2 släpptes till PS4 och Xbox One i går (Windows-versionen landar om två veckor). FZ recenserar i detta nu – du läser vårt omdöme i dag eller senast i morgon.