Den svenska spelmakaren flörtar med pc master race med sin obundna tunga.

Presskonferenser under E3 är ofta välregisserade spektakel och det är först när något går utanför mallen som vi egentligen blir överraskade. Oavsett om det är en influencer som tappar tungan, en gråtande Michel Ancel eller en otyglad Josef Fares. Halva orsaken till varför A Way Out blev en sådan snackis var hur passionerat den svenska film- och spelskaparen pratade om sitt spel.

I en intervju med Engadget poängterar Fares också att de inte har något som säger åt dem vad de ska göra, eller säga. I nästa stycke säger han saker som att Playstation 4 är som en fem år gammal pc i hänseende till kraften och att om konsoler hade samma råstyrka som en modern dator skulle spelen se annorlunda ut.

"You want the honest truth? This machine is not so strong as you think," Fares says, pointing to the PS4 running his game. "This is like a five-year-old PC. If consoles were as powerful as PCs are today, you would see all different games. Most of the work developers put out there is to make them work on consoles."

Vi får också veta att det är han som dragit på sig motion capture-kläderna för att gestalta Leo, som fått sitt utseende från brorsan Fares Fares.

Skicka en rättelse