Belöna dig själv.

Det har kommit antydningar om att EA skippar season pass-prenumerationer för Star Wars: Battlefront 2, detta efter återkommande kritik om att banor och annat material som ingår i såna tjänster splittar spelarbasen. Banor och annat ser nu ut att bli fritt tillgängliga för alla, och istället söker utvecklarna andra sätt att tjäna en extra hacka på spelet.

En sån ny grej är crates, lådor som förser spelarna med nytt innehåll. Lådorna köps med ingame-credits som tjänas ihop genom att spela, men vi kommer inte skrika i falsett av förvåning om det visar sig att man kan köpa dem för riktiga pengar också.

I en EA-sponsrad Youtube-film av kontot Battlefrontupdates gås crates igenom. En svenskklingande röst berättar hur crates, crafting och progression fungerar.

Star Wars: Battlefront 2 släpps till pc, PS4 och Xbox One den 17 november.

@Pettor: Se så rätt du hade ;) 19/11 Känns inte så kul att de försöker reducera ner spelaren till en råtta i bur vars hjärna är helt hooked på att sitta och trycka på knappar för belöning, det är precis den mekanismen. Det är samma spänningsmekanism som casinon använder för deras slot mach... 01/07 Hohoh! Åh helvete! Såg bara några minuter max innan jag gav upp.... 60% extra shield, 50% higher firerate... Dessa siffror är astronomiska. Oftast så brukar en modifier ligga på någon ynka procent. Vid launch så kommer crates att gå att köpa för pengar,... 01/07 Detta är ett skämt, de borde tamesjutton skämmas över att implementera sådan här skit. Värst av allt är att unga gamers tror att detta är normalt, men detta är en sjukdom inom spelbranschen som borde elimineras. Tänk när alla spelade på samma villkor,... 30/06 Hellre sånt här än SP. Hatar nåt det kommer en massa banor som splittrar spelarbasen. 30/06 Hur tycker folk att de ska dra in pengar om inte genom mikrotransaktioner av något slag? Det känns som hur DICE än gör när det kommer till spel så kommer folk klaga. Tror nog fan att folk hade klagat även om spelet hade haft allt gratis och spelet bara... 30/06 @Blackwolfe: Får jag inte berätta om spelet? Trodde bara att jag inte fick publicera bilder och filmer från alphan? 30/06 Kommer att invänta en saftig rea och enbart köpa det för singleplayer-kampanjen som åtminstone verkar lovande. Multiplayer med P2W kan fara åt helvete! 30/06 Frågan är ju bara hur pass ovanliga dom gör Legendary-kort från Lootcrates bara, om det verkligen blir värt det att slänga ut tusentals kronor som en del galningar gör på sådant. Verkar som han bara fick ett enda Legendary-kort när han gjorde den där... 30/06 "Star Cards" asg :D 30/06
Skicka en rättelse