Piiinsamt...

*Uppdatering den 4/7: Filmen har nu plockats ner från Playstations Youtube-kanal.

Sony har lyckats ge sig själva huvudbry genom att lägga upp en gameplay-film från Biowares nya rollspel Anthem i sin Playstation-kanal på Yotubue. Problemet? Filmen verkar vara inspelad på en Xbox One X.

3:39 in i filmen ser vi overlay-grafik med Playstation-bekanta namn som L1 och R1. Men internets gemensamma ögon noterade att grafiken blinkade till ibland, och vid närmare granskning syns knappgrafik från en Xbox. Enligt Eurogamer rör det sig om gameplay från den muskulösa Xbox One X-konsolen som släpps i november.

Lätt pinsamt för Sony och deras PS4 Pro, som ju på papprret ligger en bra bit efter Xbox One X prestandamässigt.

Tack till Mortaigne för detta #nyhetstips!
Ja som mig :). Jag förväntade mig att det skulle vara väldigt tomt men att det var så tomt som det var blev jag lite förvånad över. Frågan jag ställde mig när jag såg dem prata om spelet var mera eller mindre "Men vad ska man göra i spelet?". Sen går... 04/07 Precis. Hade man i det läget gått in med låååga förväntningar + ovetandes om alla features som utlovades som aldrig riktigt kom, då hade kanske butthurt leveln inte varit så hög? :D 04/07 Njut av 30 fps fänböys 04/07 Nej, det är en sak att visa gameplay från PC, det görs av alla mest hela tiden. Det är något helt annat att visa gameplay från värsta konsolkonkurrenten och photoshopa in sina egna kontroller för att det ska se ut som om det är på ens egen konsol. 04/07 Var det inte samma för Microsoft på E3 2013? Där många spel visades upp och bakom duken var det egentligen en helt vanlig PC som användes för att visa att spelen både ser bra ut och flyter på bra. Så kan vi alla kalla detta för oavgjort hos båda? 04/07 Har du sett en jämförelse av de både konsolerna får du gärna dela en länk. Och då menar jag inte en lista på specs utan en faktisk jämförelse mellan spel på PS4 Pro och Xbox One X. 04/07 Hype är ofta något som slutar i besvikelse. *HOST* No mans sky *HOST* (hela internet var butthurt :P) 04/07 Det är ju högst personligt dock! :) såå attee ja 04/07 Tja ja men PS4 äger sönder allt microsoft försöker med för dom kan inte göra spel. 04/07 Tja ja den äger ju sönder PS Pro såå! :) 04/07
Skicka en rättelse