I USA och UK kan du inte längre köpa första Xbox One från Microsoft. Enter: Xbox One X.

I Storbritannien och USA kan du inte längre köpa första Xbox One direkt från Microsoft. Det rapporterar Kotaku UK. Tillverkningen slutade för ett par månader sedan men från och med nu går den alltså inte längre att köpa via Microsoft. Den finns fortfarande hos några enstaka återförsäljare i Sverige, men det känns som Microsoft gör sin poäng klar:

Xbox One är död. Länge leve Xbox One X!

Det är ju förstås inför releasen av Xbox One X i november som Microsoft avliv... skickar iväg dess åldrande bror till en gård på landet. Xbox One X må vara mer av en uppgradering än en helt ny konsol men det hindrar den uppenbarligen inte från att slå förbokningsrekord.

Within just a few days, we saw record-setting sell-out times and are currently sold out in many countries around the world. You, our biggest fans, have pre-ordered more Xbox One X Project Scorpio Edition consoles in the first five days than any Xbox ever.

Även i Sverige har den första vågen av konsoler redan sålt slut.

Dom enda av dom där spelen som är Xbox exklusiva är ju Sunset overdrive och candleman. 30/08 Smaken är uppenbarligen som baken. Jag äger också originalkonsolen. Tycker kontrollen är otroligt klumpig och oskön och bumprarna är fasansfulla, interfacet är horribelt, de exklusiva titlarna inte mycket att hänga i julgranen. Det enda jag egentligen... 30/08 Synd! Skulle kunna tänka mig denna för typ 1500:-, tycker den är helsnygg, klara däremot inte av slimen, usch vad ful! 29/08 @Molotov: testat med ssd för spelen? 29/08 @jOnÄTÄn: jag tror det bara är så som det varit med hela konsolgenerationen. Underpresterande helt enkelt i alla led. 29/08 @Molotov: det är inte konsolens fel. Upplever ingen skillnad i samma spel om jag kör på min egen one s eller hos kompisar som har gamla one. Det är helt enkelt de som gör spelen som kan påverka detta. Använder föresten en xbox 360 Rätt frekvent till dvd... 29/08 @jOnÄTÄn: @Mjauv: nhl spelen, ghost recon sildlands, fallout 4 tex. Sen tycker jag det segar nör man bläddrar i själva konsolens menyer också. Inte samma flyt tycker jag som det var på xb360. Tillägger att jag äger ingen xbone själv menbdet är mina uppl... 29/08 Vet inte vilka spel eller menyer du talar om, har aldrig haft problem i något spel jag kört. Det har jag däremot på diverse titlar i PS4, en konsol som för övrigt låter som en jäkla orkan när kretskorten får svettas. 29/08 @Molotov: vilka spel tänker du på? Tycker mer det låter som slarviga utvecklare eller animationer som tar tid om menyerna är sega. Och hur är menyerna i spelet om de körs på en ps4 eller xbox one s? 29/08 Sådant här är ju förstås väldigt subjektivt men Quantum Break gillade jag skarpt, Sunset Overdrive är riktigt trevligt och Candleman är en kuriös plattformare som enbart finns till krysslådan. Sedan har vi förstås Forza Horizon-spelen, Gears of War-seri... 29/08
Skicka en rättelse