A Way Out, Sea of Thieves, Ni no Kuni II, Far Cry 5, Warhammer: Vermintide II, o.s.v!

Två tredjedelar in i mars har vi redan koloniserat mars i Surviving Mars och slaktat råttor en masse i Warhammer: Vermintide II. Om det är över nu? Haha, långt ifrån!

Idag släpps Sea of Thieves (vi recensionsspelar) och på fredag får vi både Ni no Kuni II (recension) och A Way Out (Faresintervju). Sedan avslutas månaden med en förhoppningsvis explosion av bibliska mått, när Far Cry 5 släpps den 27 mars. Veckan som ligger framför oss är särskilt knökad.

Lägg till trevligheter så som Final Fantasy XV på pc, Detective Pikachu, Assassin's Creed Rogue Remastered, Q.U.B.E. 2 och lite annat smått och gott. Backloggen blir överfull.

Kunde jag svara kunde jag ha arbete som speldesigner :) Gillar Far Cry men sedan trean känns det mer som om man bara fortsätter men på andra platser. Spelar faktiskt fortfarande Cryteks Far Cry och Ubisofts Far Cry 2 (för de vackra miljöerna). Blev mätt... 02/04 Tack för tipset! Jag hade inte alls spelet på radarn men jag gillar den typen av spel skarpt, med stealth-inslag, RPG, osv. Ser supercharmigt ut! 23/03 @Sisyr: Antog att det blev för svårt att hänga med. Brukar vara det när jag fintar och överlistar 22/03 @Sisyr: Jag förstår hur du menar men jag håller fortfarande inte med då jag tycker man ska vara försiktig med att tolka skriven text för mycket. Visst, det är subjektivt men enligt mig så är den delen du hänvisar till för "neutral". 22/03 Nä, det "behöver" man väl aldrig? Rimligen bör man ha all rätt att kritisera eller rosa vilket spel som helst på ett spelforum utan att bli dumförklarad av någon annan. 22/03 Behöver man en "motståndare" som "dumförklarar" en när man skriver en enradskommentar som : " T trodde spelet skulle heta far cry 3 version 3" ? Trodde i min enfald att den kommentaren mer eller mindre dumförklarade sin skapare. 21/03 Kan tyvärr inte säga att något lockar direkt. Fc5 blir ett givet köp pga att man följt serien sedan 1, men inte något köp nu utan framöver på någon steamrea elns. Men ingen förlust, man har ju ca 10 års backlog ändå sååå.... 21/03 ... va? Eller som bonden i Napoleon Dynamite uttryckte det; https://www.youtube.com/watch?v=OrjmeGKoR1E 21/03 Gah. Blir galen. För många spel och för lite tid. Never ending backlog på ps4, psvr och PC. Och med spelåret 2018 framför oss ser jag inte hur backloggen ska kunna minska överhuvudtaget 21/03 Haha, vad yrar du om? One upp, ad hominem, du verkar vara snurrig idag. Besvara vilka frågor? Jag struntar i vem som är vem. Du är en avatar, ett nick, precis som jag. Det spelar liksom ingen roll för mig. Ha ha... Karaktär på internet ibland alltså.... 21/03
Skicka en rättelse