Den första större uppdateringen för Sea of Thieves.

Den första större uppdateringen för Sea of Thieves kommer äntligen att släppas under nästa vecka. Denna uppdatering heter The Hungering Deep och kommer vara gratis för alla som äger spelet. Uppdateringen innehåller bland annat ett stort havsmonster som spelare kan jaga efter genom att lyssna på konversationer i spelets olika pubbar.

Uppdateringen kommer även innehålla nya instrument vilket är en trumma och en trumpet. Flaggor kommer också dyka upp för alla som vill kommunicera med andra skepp på havet.

Ett gäng kosmetiska nyheter kommer också följa med uppdateringen samt några nya kampanjer.

The Hungering Deep släpps den 29 maj och är det första av fem större uppdateringar som kommer släppas under 2018.

Vad händer 29 MAJ? Jo, Sea of Thieves får nytt innehåll
Nu kan du skapa privata lag i Sea of Thieves
Info om första Sea of Thieves-expansionen släpps nästa vecka

Vad mer menar du att det var som är nämnvärt eller som skulle skilja sig från min åsikt om att det kommer behövas ett tiotal patcher av den här kalibern innan det kan anses att Sea of Thieves har ok med content och saker att göra (för att hålla en spela... 30/05 Du slår spiken i huvudet här (som vi säger i Norge). Ja, klart man kan ha åsikter om mängden innehåll, det kan jag respektera. Men som du säger är det just resan som är målet. Jag har haft kul i spel som CoD, The Division och liknande där det för mig... 28/05 @Tamazin: du kan ju läsa hela artikeln också. Den va inte så lång. 27/05 Jag hör en hel del kritik men nu är det dags att jag gör min röst hörd känner jag. Sea of Thieves har erbjudit några av de bästa spelupplevelser jag har haft i spel under de senaste åren. Det är ett fantastiskt spel som (och det här är viktigt) som är... 26/05 Det är bra att det faktiskt får "whine" så dom inser att det finns problem med spelet. Finns en gräns till hur mycket whine man borde lägga energi på, men just det inlägget du citerar är befogat 26/05 Jag kan hålla med om att spelet kan bli lite långtråkigt eller enformigt. Men jag har skitkul när jag spelar på det stora skeppet med tre andra vänner. Och möter man andra båtar brukar de vara vänliga vilket är skönt. Spelet går inte ut på att vinna uta... 26/05 Ett havsmonster, två instrument och lite flaggor? Scheisse, det kommer behövas ett tiotal content patches innan man kan anse att spelet ens börjar likna ett fullständigt spel i den här takten. 26/05 ja eller ännu trevligare att vi hittills har sluppit folk som tror det är early access i spelet hittills, så dom som gillar spelet har kunna spela utan att höra allt whine... 26/05 Trevligt att se att spelet äntligen *Kanske* kommer ut ur Early Access :) 26/05
Skicka en rättelse