Vilken av de stora bjässarna gjorde bäst ifrån sig? Berätta vad du tycker!

För en stund sedan avslutade Nintendo sin E3-sändning, och därmed är alla de stora presentationerna avklarade för den här gången. Därför ställer vi den obligatoriska frågan: vem vann E3?

Nedan hittar du länkar till våra sammanfattningar av respektive presentation (vi sammanfattade tyvärr inte Devolver). Använd gärna dem för att friska upp minnet, eller bilda dig en uppfattning om du inte såg spektaklet live. Sen röstar du på din favorit och motiverar i kommentarerna nedanför. Må bästa spelbjässe vinna!

Skicka en rättelse
Frågan gäller ju vilken presskonferens som var bäst, inte vem som har bäst spel. Spel ingår förstås där, och nog gjorde MS ett jäkligt bra jobb med att berätta för världen att det är mycket på gång till Xboxen. Faktiskt så bra att vi nästan glömt att... 13/06 Dom visade dock fler spel ikväll, och mer från dom andra. Vad har Microsoft att komma med när det gäller spel och VR? 13/06 Sonys mässa var dock inget att hurra över i år. 13/06 Sony visar ännu fler spel just nu, och mer av dom som redan visats. Såg en livesändning på facebook. Länk här: https://www.youtube.com/watch?v=TKjpRJgYWiI 13/06 Microsoft försöker och försöker och köper upp nya studios, sen kommer Sony och kör skiten ur dem som vanligt med sina exklusiva spel. 13/06 Förstår verkligen inte hur du får det till ett problem? Och vadå alla tror? De som uppskattar de spelen och röstade på det gjorde väl det för att de gillar spelen och därmed fann Sonys mest intressant. Det enda problemet här är ju att du inte kan accept... 13/06 @Sparvfink: Problemet är väl snarare när folk tror att alla bara vill spela singleplayerspel .... De spelar man 1 gång om ens det. Att säga att Såny på nåt sätt "vann" är lika meningslöst som dumt. De visade 5 spel.... MS har en betydligt mer divers spe... 13/06 Detta känns väldigt jobbigt att skriva, men av alla spelen som presenterades under samtliga presskonferenser så är jag ganska så säker på vilket som kommer dra in mest kosing. och jag mår verkligen dåligt av detta men.... C&C nu måste jag kräkas lite. 13/06 Då gjorde du helt rätt :D 13/06 @Mackandal: Personligen tyckte jag bara att den var långdragen, kändes som att de stod och stampade på samma spel men kom liksom ingenstans så stängde av typ halvvägs igenom för jag orkade inte koncentrera mig genom det hela. :P 13/06