Damais the Indifferent ställde in sitt besök.

Den här veckan skulle Ubisoft sparka igång live-events i Assassin's Creed Odyssey, men något gick snett och i sista stund fick man av okända tekniska skäl ställa in legosoldaten Damais besök.

Snopet. Tanken är att Ubisoft ska växla mellan episka legosoldater och episka skepp, för att spelarna under begränsad tid kunna vinna just episk (och ibland till och med legendarisk) utrustning. Detta ska rikta in sig på de som nått level 30 eller högre, så nu får åtminstone fler chansen att levla ikapp för att ha en chans mot Damais och de andra.

Ännu mer är på gång till till Assassin's Creed Odyssey, däribland DLC-följetongerna Legacy of the First Blade och The Fate of Atlantis, som släpps i vinter respektive till våren.

På tal om skådespelare. https://www.youtube.com/watch?v=DBOmid0FkVk 20/10 Jag tycker hur som helst att det är roligare att spela igenom nu. När jag spelade med Alexios var jag dum och uppgraderade onödig gear osv, men man behöver egentligen inte uppgradera något förutom om man har ett bra vapen, gear får man ändå genom hela... 19/10 Nej, långt ifrån. Jag har spelat ungefär första akten med Kassandra. och enbart första Ön med Alexios så har egentligen bara de första timmarna på noob ön att jämföra med. Detta är helt baserat på första intrycket av karaktärerna. 19/10 Kan bero på vilken man spelade med först också. Jag har nyss lämnat första ön med Kassandra så kanske inte ska säga allt för mycket ännu. Har du spelat igenom hela spelet med henne? 19/10 Måste säga att jag är av olik uppfattning än många här. Tycker Kassandras karaktär är mycket mer intressant och har bättre dialog än Alexios. Men samtidigt har jag bara spelat första ön med Alexios än så länge. 19/10 Ah ok. Då låter det som om jag valde fel karaktär i början helt enkelt :-) Vilken skådespelare det är gör ganska mycket. Tonfallet osv. För sent för att börja om med en ny karaktär dock ;-) 19/10 Jag måste vara beredd att hålla med. Jag har spelat båda, fast bara Kassandra en liten bit men hela spelet med Alexios. Han hade mycket mer humor och lät bättre när han sa saker. T.ex när han och Markos pratar mycket, man gör ju en del quests åt honom... 19/10 Snart klar med main quest med Kassandra. Spelet och världen är bra liksom spelet MEN fan vad Kassandra är en tråkig karaktär. Tror tom Indianen i AC3 var roligare. 19/10 Men det är lite småkomiskt att hänga i grenen... på Zeus. Bara lite smått irriterande också att detta gick ut som en nyhet på flertalet sidor INNAN spelet släpptes. Kunde gärna fått blivit upptäckt av någon vanlig spelare som sedan postat det på valfri... 18/10 Har klarat ut spelet men är långt ifrån klar med att utforska alla frågetecken. Körde med Alexios första omgången så har kört igång ett nytt spel nu med Kassandra, ska gå igenom det mer grundligt denna omgång. :) Storyn var ändå inte så mycket att hänga... 18/10
Skicka en rättelse