Mer innehåll att vänta, men hur kommer det gå vid release?

Snart släpps omtalade men problemtyngda Fallout 76, Bethesdas försök till nytändning där man går från singel-rollspel till multiplayer i en öppen värld.
I ett meddelade på den egna bloggen berättar man lite mer om lanseringen och vad som kommer efter den.

Noterbart är att att man ska ge spelarna “förbättringar till C.A.M.P.-byggnader, nya quests och events, nya valv, respecing av karaktärer” och ett “fraktionsbaserat PvP-system”.

Spelet som just gått igenom beta-tester delar spelarbasen, och det är kanske framför allt prestanda och buggar som fått fans att rynka på ögonbrynen. I slutet av förra veckan fick vi reda på att dag ett-patchen kommer att väga in på hela 54GB, vilket är mer än hela grundspelet.

Fallout 76 – Dag ett-patchen är större än grundspelet
Fallout 76 har löst problemet med speedhacking
SweClockers pressar grafiken i Fallout 76
Pete Hines ber om ursäkt för Fallout 76-strulet

Skicka en rättelse
Är taggad för faction wars som dom ska lägga till snart. Enclave vs BoS? 14/11 Det öppnas väl inte förrän vid midnatt, alternativt när det blir midnatt i EST? 13/11 Så taggad på att komma hem och lira idag, jag och mina kompisar har verkligen haft det svinkul under betan. Riktigt härlig atmosfär och en stor värld att upptäcka och utforska. Förstår att detta spel inte är för alla men som inbiten Fallout-fan så tycke... 13/11 Det var i respons till ditt försök till någon slags härskarteknik. Som sagt, gillar du inte spelet så är det bara att vandra vidare, det finns som tur är gott om folk som gillar det. Det är i princip Fallout 4 med multiplayer, något som varit efterfråga... 13/11 @Dunder: Lika värdiga? Vad lamt skrivet. Jag berättade bara min bakgrund till Fallout. Jaja, jag håller inte med dig. Och märker att vi har helt olika uppfattning kring detta. Så jag lämnar det där helt enkelt. Och för alla andra. Spelet är verkligen... 13/11 Jag har också spelat alla spelen, ettan och tvåan många, många gånger. Är vi lika värdiga nu? Det är en lika fantastisk värld som det alltid varit i Fallout, och berättelserna sker genom att man lyssnar och läser det material som finns utspritt. Det är... 13/11 Aha, hade hoppats att det skulle stå TES: VI. 13/11 För mig blir det helt enkelt inte ett köp, jag har redan Fallout 4... 13/11 Har svårt att se någon annan än Fallout-fans vara sugna på detta. Även inom det hårdkokta lägret verkar spelet vara vattendelare - för de utomstående har jag svårt att se att det finns något alls, förutom möjligtvis postapokalyptiskt tema som är intress... 13/11 @Dunder: Ja, det har jag gjort också :) Kommer inte röra detta Fallout igen. Trots att jag har spelat igenom alla tidigare fallout minst en gång. Jag har inget emot MMO:s så. Men det är så långt ifrån vad Fallout är för mig. Värdet i Fallout har för mig... 13/11