Xbox One-versionen snittar just nu på 1,5.

Metacritic. Metacritic never changes. Fallout 76 har inte kunnat spelas i mycket mer än ett dygn och redan recensionsbombas det friskt på Metacritic. Användarrecenensionerna på jämförelsesajten är ofta himmel eller helvete och... inte så mycket mittemellan. Och jo, även i Fallout 76-fallet är det många nollor som delas ut, och så en del tior.

"Sämst" är tydligen Xbox One-versionen som just nu snittar på 1,5. PS4-versionen följer på 2,2 och så pc-Fallout 762,3. Det är inte ovanligt att spelarna vädrar missnöje på exempelvis Steam genom recensionsbombning. Missnöjet mot Fallout 76 har funnits sedan det stod klart att det inte rörde sig om ett traditionellt Fallout utan ett onlinespel med fokus på multiplayer och basbyggande.

Skicka en rättelse
I och med att de löst problemen med högre frame rate i Fallout 76 så kan de säkert lösa det till ES6 också :) 25/11 Ja men om man nu ej gillar spelet bara gå vidare spela spel man gillar och sluta älta sig som en idiot i något man inte tycker om låter ju bara idiotiskt att hålla på älta sig i något man inte tycker om gör ni så med mat ni ej tycker om hej jag hatar... 25/11 Spelade det länge, men inte med randoms. Nu är det dock skillnad då cutscenes is SW:TOR var valfria och gick att skippa, och man var fast i cutscene:n. Holotapes i Fo76 kan man lyssna på medan man gör annat, så om gruppen vill fortsätta är det inga prob... 18/11 Är det här spelbolagets nya trend att gå bak i utvecklingen? 2020 PONG IS COMING BACK! 18/11 Jisses, ja jag har fortfarande lite MP-PTSD efter att ha försökt spela SWTOR med randoms en gång i tiden. Fruktansvärt. Är Fallout 76 åt det hållet så är det ju ännu en spik i kistan. De critic reviews som kommit in på Metacritic ser ju inte ut att vara... 18/11 Visst är det så att alla önskat sig kunna spela Elder Scrolls eller Fallout med en kompis. Få uppleva hela världen och storyn. Alla spännande karaktärer, uppdrag och utforska nya platser och träffa folket som lever där. Men nu är ju Fallout 76 inte ett... 18/11 Då skulle du ha spelat SWTOR efter det blev F2P. Så fort någon ville lyssna på storyn blev det kick från gruppen efter lite verbal diarré. 18/11 Ruskigt bra spel. Har inte drabbats av buggarna många påstår finns. Kanske inte är på xbox buggarna finns utan på PS4 som många verkar recensera på. Ett fallout med multiplayer har väl i princip alla utom en liten klick med trångsynta spnspelare velat... 18/11 Jag har inte testat co-op än så jag kan inte riktigt svara på hur det funkar, men jag kan tänka mig att bara en kan använda en terminal åt gången. Eller så funkar det som så att bara en går igenom animationen att stå framför terminalen, men övriga ändå... 16/11 Ja men hela spelet består ju av mängder med terminaler att gå igenom , holotapes att lyssna på och papper man ska läsa för att förstå något. Vad blir det om man teamar upp med flera "Nä vänta lite jag ska bara läsa klart det här" eller "jag ska bara lys... 16/11