Den kanske viktigaste utmärkelsen av alla ska delas ut. Gör din plikt!

Vi har läst och sett redaktionens val, där Red Dead 2 gick segrande ur den hårda kampen om Årets spel 2018. Men inget är egentligen avgjort förrän ni läsare och tittare har röstat fram er lista.

Nomineringslistan nedan baseras på era personliga topplistor, skapade i den här tråden. Självfallet släpptes det fler bra spel än så här – Hittar du inte din favorit? Rösta då på "Annat" och skriv en kommentar!

Spelen är listade i bokstavsordning. Vi har exkluderat remasters, expansioner, dlc och ofärdiga serier (ex Life is Strange 2). Du röstar på ett (1) spel, alltså det som du tycker var årets allra bästa. Omröstningen pågår veckan ut, och reslutatet publiceras på måndag, 7 januari.

Väg din röst noggrant. Låt omröstningen börja!

Skicka en rättelse
Det är nog inte ngt större problem. Spelar alla sorters spel bara jag upptäcker vad som gör att många gillar det så brukar jag också gilla det. Tack för informationen! 07/01 Return of the obra dinn är det enda svaret som är rätt. 07/01 Röstade på Spider-Man. Because, Spider-Man! :) Annars är RDR2 en favorit, samt Subnautica. Har precis införskaffat GoW så det ligger på backloglistan i bokhyllan. Ska bara bli klar med RDR2 först, de 1-2 timmar speltid jag har om dagen... 07/01 Subnautica. Return to the Obra Dinn och Dead Cells utgör resten av topp 3. 07/01 Ez pick. http://www.attackofthedad.com/wp-content/uploads/2016/06/god-of-war-4-dad-8bt-825x372.jpg 06/01 @Daugeleven: Rekommenderar också Kingdom Come 100% Ett typiskt "bara en quest till-spel" och man sveps in en helt fantastisk miljö som man bara vill uppleva och utforska hela tiden. 06/01 Riktigt bra spel KC:D, men för din skull så vill jag bara säga att det är väldigt olikt RDR2. Bara så du inte tror att det är liknande spel. Håller själv på att spela genom KC:D just nu faktiskt. Det var en buggig röra utan dess like när det släpptes... 06/01 Så det var 2018 Kingdom Come kom alltså, kändes mycket längre sen. Var helt fast i det i ett par veckor men sen kändes det lite ihåligt. Ungefär som RDR2. Avstod min röst, men missade att Kingdom Come fanns på listan, hade röstat på det om jag lagt märk... 06/01 Röstade FIFA 19....... Nej men seriöst så blev det såklart RDR2. Har spelat igenom det två gånger nu så vet inte hur många 100 timmar jag lagt på det. 06/01 Roligt att flertalet nämner Kingdom Come och Subnautica, har fått mig att sätta upp de spelen på min inköpslista. Just Subnautica verkar helgrymt. Annars verkar GOW och RDR2 toppa listan, inte helt oväntat. Antar att RDR2 vinner, men egentligen borde... 06/01