Tvåan inkluderar Beyond the Dark Portal.

När första Diablo överraskningssläpptes på GOG fick vi ännu ett glädjebeskedet att Warcraft 1 och 2 var på väg till GOG – och idag har RTS-klassikerna släppts. Warcraft: Orcs and Humans blir ditt för 55 kronor, medan Warcraft II Battle.net Edition kostar 92 kronor, men då ingår också expansionen Beyond the Dark Portal. Du kan också köpa båda två i ett paket för 138 kronor.

I höstas nåddes vi av beskedet att en Warcraft III-remaster släpps någon under 2019.

Så... det enda Warcraft-fans egentligen behöver nu för att kunna dö lyckliga är Warcraft IV, men med tanke på att hela serien är tillbaka (eller åtminstone på väg mot comeback) kanske det bara är en tidsfråga? Eller önsketänker jag på tok för mycket nu? Nåväl, mot GOG.com allihopa!

Tack till Jinxswe för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Det var ingen bonus CD, flera spel som hade "riktig" musik var tvungen att ha det som CDspår. Det är samma med t ex Heroes of Might and Magic 2 och Quake. 30/03 Det är inget fel med cd-musiken, den är bättre än vad folk hade att spela upp midi med på sin dator. Spelades in med bra synthar och var nog så musiken var tänkt att låta, men många vill ju uppleva musiken som den lät när de själva spelade den när spele... 29/03 Sjukt länge sedan jag spelade spelen, men är inte detta bara positivt? 29/03 För att en cd-spelare på datorn kunde spela upp musik gratis medans spelet körde, digital musik kunde annars vara rätt dyrt att köra, så wc2 på cd kom med musik som audio-tracks på cdn. Senare har cd-musiken gått till att bli default för att det varit... 29/03 Det enda som har med musiken att göra är att dessa versioner använder cd-musiken och inte midi. 29/03 Detta är mycket bättre, ingen vill använda deras system för att spela dessa gamla spel ändå. Det är här gog skiner, det är detta sidan skapades för. 28/03 Helt otroligt att de inte lyckas släppa det på sin egna launcher. 28/03 Antar att det snarare handlar om att spelet inte har musiken som en separat fil/filer, vill minnas att Warcraft 2 gav en möjligheten att lyssna på musiken även när man inte spelade spelet (som en bonus CD, rätt så vanligt förr). Om det är som jag minns... 28/03 Det är musik inkluderad. Vart har du läst att det inte skulle vara det? 28/03 Första gången man skulle installera spelet och blev varse om att man kunde trycka flera gånger på ljudtestknappen var ju episk när programmet fräste ifrån å sa "it doesnt get any better than this" 😆 Om vi ska prata om warcraft 3 så blir det en insta-buy... 28/03