Dontnod och Focus förnyar samarbetet.

Vampyr släpptes till pc, Playstation 4 och Xbox One (och är på gång till Switch) under sommaren 2018, och även om betygen skvätte åt alla håll har spelet visat sig sälja riktigt bra.

En miljon sålda ex får utvecklaren Dontnod (förstås mest kända för Life is Strange) och utgivaren Focus Home Interactive att jubla – och inleda ännu ett samarbete. Det ska resultera i "en av de mest ambitiösa titlarna någonsin" från såväl utvecklare som utgivare. Vampyr 2? Det säger de ingenting om, men vi kan ju trösta oss så länge med att spelet ska bli tv-serie.

Oskar Guilbert, vd för Dontnod, säger en del om det nya spelet utan att säga något alls.

We are excited to be strengthening our successful relationship with Focus Home Interactive. Their proven and effective marketing, their ability to address new digital distribution channels, their experienced teams and the convergence of our editorial visions makes Focus an ideal partner for our new game. Vampyr is a great success and we are very happy to develop this partnership with this exciting new project.

Skicka en rättelse
@phocuz: Okej, tack för svar. Har varit sugen på att skaffa det här vid olika reor, men avstår nog. Att inte kunna smyga i ett vampyr spel är en dealbreaker för mig. 11/04 Nä, inte helt, och knappt på ett vettig sätt alls. Du kommer tvingas slåss. Jag ogillade striderna i början men gjorde sen om min build efter en guide, och slutade ha problem med striderna. Man dör fortfarande enkelt men det blir ganska kul när man lär... 11/04 Förutom att striderna var FÖR många, och hela farsoten var lite väl övermäktig (för lite vanligt folk på gatorna) så var det riktigt bra. Gillade storyn skarpt. Kändes som V:TM light/ripoff till viss del. 11/04 Jag gillade verkligen Vampyr, köpte det när det släpptes och spelade igenom det flera gånger. Ser fram emot att se vad dom gör tillsammans härnäst. Jo, men Crystal Dynamics och Eidos Montreal har 800 anställda, Dontnod har 166 och 60-80 av dom jobbade... 11/04 Kan man köra stealth fullt ut i detta? Striderna ser ju rätt urusla ut av de få videos man sett. 11/04 Bra spel, men om dom ska göra en tvåa får dom förbättra ansiktsanimationerna rejält. Det var fan ps2 nivå på vissa ansikten. Det hade inte gjort något om det bara var ett actionspel men det är ganska mycket dialog. 11/04 Vampyr briljerar i story och stämning. Det är inget Vtmb, vilket är en bra sak enligt mej. Många trodde att det skulle vara en klon eller en andlig uppföljare bara för att det är ett rpg spel med vampyrer. Vampyr är sitt egna spel och gör det bra. Många... 11/04 Jag har inte testat detta än p.g.a de fesljumna recensionerna och vad jag tycker ser ut som väldigt stel och enkel gameplay. Är ett stort fan av vampyrer över lag och älskar spel som Vampire The Masquerade men detta ser inte ut att träffa riktigt i pric... 11/04 gillade det inte alls, hatar sega kontroller 11/04 Vi ska försöka tänka på det, vi gillar också polls! 11/04