E3 blir allt intressantare!

Kommer Fable 4 visas på Microsofts E3-presskonferens? Ja, tecknen på att Peter Molyneux gamla rollspel väcks till liv igen blir allt fler. Tydligast hittills är att Fable 4 listas på Mixer, Microsofts egna tjänst för spelstreaming. Se själv:

Det har längre ryktats om en fjärde del i Fable-serien. I början av 2018 spekulerades det i att brittiska Playground Games (studion bakom Forza Horizon), detta efter att studion expanderade kraftigt och sökte personal till ett open world-rollspel modell större.

Klockan 22 söndag den 9 juni börjar Microsofts presskonferens på E3, och den pågår i två timmar. FZ livetäcker förstås, med Jocke och Gustav i studion. Alla presskonferenstider har du här.

Vad tror du om ett Fable 4 (utan Molyneux medverkan)?

Skicka en rättelse
Hoppas man kan hugga ved. Nej då, spännande att se vad som presenteras under E3! Tyckte förra årets Halo-klipp inte var så värst matigt, så gärna något mer där också. 28/05 Fable är ett av mina favoritspel genom tiderna och hoppas uppföljaren bevarar charmen och friheten från originalet. 28/05 Vet inte om man ska dra för höga växlar på just detta. Hur Mixer drar upp sina sökresultat vet jag inte, men det finns en del lustigt som @Fezk påpekade ovan. Dessutom lite skeptisk till att ett nytt Fable blir just Fable 4, tror snarare på en reboot... 28/05 Tror 4k 60fps blir för tungdrivet ändå. Är väl knappt så 2080 Ti fixar det i dom tyngre spelen. Sen säljer ju grafik mer än bilduppdatering så vi hamnar nog på 30 fps i dom flesta spelen. Hoppas dock på ett performance läge i spelen med sänkt upplösning... 28/05 De kommer sannolikt inte höja upplösningen nästa generation då ingen ändå har TV-apparater som klarar mer. Men med de kommande Zen-baserade CPUerna så finns det äntligen ingen flaskhals i hårdvaran för att köra spelen i 60fps+. Även 120fps kommer vara... 28/05 Med bättre hårdvara i konsolerna kommer dom flesta utvecklarna bara höja upplösning och maxa grafik så bilduppdateringen hamnar på 30. Har alltså ingen betydelse om det så skulle sitta 2 stycken 2080 Ti:s i nästa generation konsoler, fortarande 30 fps.... 28/05 Nu kanske vi för första gången får ett bra Fable. Detta tillsammans med nya konsoler som äntligen klarar att hålla den absolut lägst acceptabla standarden på framerate. Det kanske får bli en konsol igen nästa år. 28/05 Ska bli intressant att äntligen få ett fable spel där molyneux har inte nånting med att göra. 28/05 Najs! Funderar fortfarande över varför Fable 1 och 3 portades till PC men inte 2an? 28/05 Fable 4 är en riktigt bra anledning till att jag skulle skaffa en xbox one. Men förhoppningsvis släpps det till Windows också så jag slipper köpa xbone! 28/05