Passa på nu.

Ubisoft har sänkt priset kraftigt på The Division 2. I sin butik ger man 85 procent rabatt på alla versioner av pc-versionen, vilket betyder att du får den för mellan 90 och 180 kronor, beroende på version.

På PS4- och Xbox One-versionerna ger man 80 procent rabatt, så tillgängliga versioner kostar mellan 120 och 180 kronor, ungefär.

Man säljer även många andra spel till reducerat pris, däribland Rainbow Six: Siege, Assassin's Creed: Odyssey, Anno 1800 och Far Cry 5. In och fynda.

Skicka en rättelse
Köpte det precis och fick betala 29 kr för Standard Edition. Oklart om jag hade några poäng på UPlay eller varför det blev så billigt. Känns dock värt det om jag så lägger av efter en timme 😀 15/02 Najs price! Bara att skippa en utelunch och ta matlåda en dag. 22/01 Hmm, har inte tänkt på något av dessa grejer sen första månaden vid release. Så antar att antingen är det fixat eller så har jag så bra gear nu att inget one-shottar mig. 22/01 Jag håller med helt och fullt (har ca 280h speltid). Upp till lvl 30 var väldigt underhållande. Ett till plus är att det finns många fantastiska miljöer att utforska, men också unika platser för huvuduppdragen. Tänker tex på Air and Space museum, Federa... 22/01 Har de fixat så att fiender inte helt plötsligt spawnar bakom dig när spring i staden och one-shottar dig? Är shotgun killar fortfarande lika starka som snipers? 22/01 Värt att spela faktiskt. Det är omväxlande och äckligt snyggt spel. Jag hade roligt hela tiden då jag spelade kampanjen och njöt att springa runt och göra lite som jag kände i spelet. Det mest imponerande är att det stöds och moddas och patchas konstant... 21/01 Skräddaren säger nej bestämt nej! 21/01 Håller med! Riktigt skönt lir. Bästa i genren utan tvekan. Känns som mycket hat mot spelet är rutin och från folk som inte ens testat spelet. Men men. Deras förlust :) 21/01 Kan bara tala för mig själv såklart, men det är absolut bästa looter shootern jag lirat. Bra känsla av progression, feta eldstrider och adrenalinpåslaget när man hittar exotic gear i dark zone är ju knark. Brukar bara komma upp i typ 20h innan jag trött... 21/01 The Division 2 är egentligen ett bra spel. Det är LÄTT värt att köpa det så billigt och spela igenom alla missions och dra en gubbe till max level. Det är endgame som är fruktansvärt tomt i The Division 2, som vanligt fuckar Massive upp Looten, Dom gjor... 21/01