Inga mikrotransaktioner, bara skönt gameplay

Company of Heroes kammade hem en stark fyra i betyg av oss här på FZ, när det recenserades 2006. Och självklart är det också med i omröstningen som just nu pågår, där forumet utser tidernas bästa RTS-kampanj. Nu har du chansen att spela det i ett annat format än pc.

Att spel släpps till Ipad kan tycksa vara en smal sak, men när det är ett av världens bästa spell i genren realtidsstrategi måste det ändå nämnas. Saken görs bättre av att det ska vara en helt ren release, utan mikrotransaktionr och annat trams som annars är så vanliga på de mobila plattformarna.

I släppet ingår inga expansioner, men du får både kampanjen och skirmish-läget. Kontrollerna sköts via de vanliga touchsystemet, eller med ett nytt system med ett kommandohjul.

Skicka en rättelse
@Johlor: Jo jag mnar ju det 1-5 kan dom ju porta till andriod och IOS. Jag har Heroes 3 HD remaken kvar på min tablet det fukar och spela men det går ej köpa eller ladda ner längre men vorre fan bättre med riktiga Heroes spelen än dom 2 skit spelen vi... 13/02 Som jag förstått det listas dom för 0-pris för att storleken på spelet inte ska bli för stor. Man får därefter välja om man ska ladda ner tyska, specifika campaigns manuellt osv. 13/02 Det där lär jag kolla...tack för tipset! 13/02 Är också nyfiken på om det kom några bra sådana moddar till 2an någon gång. Fastnade aldrig för 2an pga. att jag hade vant mig vid moddar som Blitzkrieg etc. 13/02 HOMM är ju ett av de spelen som verkligen funkar bra på mobila enheter. Hade älskat att ha tvåan på Ipad. 13/02 @Baronova: Det roliga en gång i tiden fanns en red alert 3 variant på appel store och en gång I tiden fanns Heroes 3 HD remake på både andriod och apple store. Jag undrar varför ubisoft tog bort Heroes 3 HD remaken och ersatte det med skit spelen Heroes... 13/02 Det verkar bli mer av en trend att släppa RTS på surfplattor: Rome: Total War, Civilization VI, och nu Company of Heroes. Har det släppts något mer som jag missat? 13/02 Den listar alla registrerade köp som hör till appen, inte säkert att de är implementerade/används samt att vissa kanske används i andra delar av världen, t.ex att i vissa länder kanske man kan köpa Campaign Missions 2-5 för 59 kr, de testar olika prismo... 13/02 Hmmm, det står "Erbjuder Köp inuti app" i App store (https://apps.apple.com/se/app/company-of-heroes/id1464645812) och listan för de köpen ser ut så här: Köp inuti app French Audio German Audio Russian Audio Spanish Audio Campaign Missions 2-5 Campaign... 13/02 Tycks kosta 169kr. Blir nog ett köp. 13/02