Sedan en tid tillbaka har Valve börjat släppa uppdateringar till Steam i ett allt raskare tempo och de anammat sin egna Early Access-teknik och kallar dessa "experiment" under parollen "Steam Labs". Den senaste är en uppfräschad nyhetshub. Där ska du kunna följa uppdateringar från en rad olika källor runt om på plattformen - såsom event, livestreams, reor och patchar.

Upptäck alla coola event, nyheter och aktiviteter som sker i dina spel på ett och samma ställe med Steams nyhetshubb! Oavsett om du är på jobbet, bussen eller spelar hemma så kan du nu bläddra i en personlig hubb för att enkelt hitta uppdateringar, tillkännagivanden och event från spelen du spelar och spelen som du är intresserad av. Du kan också få veta mer om kommande event och välja att få påminnelser via e-post eller sms, så du kan delta i eventet när det är live.

Du kan dessutom anpassa vilka källor du vill att nyhetshuben ska hämta information ifrån så är du till exempel inte intresserad av livestreams är det bara att bocka ut det. Take that, Epic Game Store?