Har numer "mestadels positivt" omdöme på Steam.

Det är snart dags för spelhelg igen, och ett spel som vill ha din tid är Fallout 76. Spelet hade som ju alla vet en väldigt skakig start med idel ris och dåligt med rosor. Men sakta, sakta kanske vinden börjat vända. På Steam tycker exempelvis 79 procent av drygt 4 200 att det är värt tummen upp.

Enklaste sättet att kolla Fallout 76-läget är förstås att göra det själv. Från och med nu och fram till måndag är Bethesdas multiplayer-Fallout gratis på pc, Playstation 4 och Xbox. Då kan du också ta en svängom med seriens kanske största landvinning sedan releasen, nämlingen npc:er.

Och mer ska det bli under 2020. I sommar får spelet årstider, i höst balanseras spelet om så att oliklevlade spelare kan äventyra tillsammans. Mer om framtidsplanerna hittar du här och under.

Skicka en rättelse
Man behöver bara ändra i ini filen om man har problem med spelet. Det enda jag tog bort var vertical sync och körde spelet på full screen. Hade inga problem efter det, ligger på 90+ fps i 1440p i ultra settings och 70 fps i 4k i medium settings. Kör med... 17/05 Jag installerade för att testa spelet lite idag men det flyter extremt dåligt och jag är absolut inte så intresserad att jag vill läsa guider och gå in i deras ini filer och krångla. Att man ens måste in i en ini fil för att komma åt inställningar och... 17/05 Lirade det vid release ett hundratals timmar och tyckte det var helt ok. Men med löften om att mycket mer skulle komma som jag tyckte lät bra. Group raids endgame yada yada i andra vaults lät lovande, det kom, men försvan på obestämd tid med release av... 15/05 Just det! Glömde kolla borderless window mode, det har spökat förr. Tack för tipset! 15/05 Många har det problemet, om du har tur så är det bara borderless window mode som är igång istället för fullscreen. Jag har samma CPU och ett 1080ti, jag ligger på 90-120 fps i 1440p på ultra utan stuttering. Endel säger att det är vsync som krockar med... 15/05 Hur får man ner detta på ps4? Verkar bara kunna köpa det via playstation store och inte ladda ner gratis... Edit: Löste det! Börja bli för gammal för detta ;) 15/05 Ja, det är riktigt dåligt optimerat. Även menyer känns som sirap. Något de verkligen borde försökt arbeta på att få bort. Påstår inte att det ursäktar någonting, det var horribelt när det släpptes och många av problemen kvarstår fortfarande. Jag är även... 15/05 Uttryckte mig lite klumpigt. Menar att folk har glömt hur illa ESO var vid launch. Spel patchas och expanderas och användaromdömena vänds mot mer positiva. Det hände med ESO och det händer med F76. Sen vet jag inte varför det faktum att folk inte klanka... 15/05 Testade det på Steam. Satte alla G-inställningar på ultra/high. Spelet pumpade ut 47 fps med en 1080ti/9700k som dippade ner till runt 40 ute i världen. Är det bara jag eller är spelet dåligt optimerat? Får mer FPS i RDR2 på ultra/high. 15/05 Det var inget man behövde när jag spelade, men det kan ju ha ändrats såklart. Däremot var det "cashgrab"-biten jag nämnde. Även i ES:O kan enbart prenumeranter ha oändligt med crafting mats. Sen har ES:O lika många spelare online, så att det glömts bort... 15/05