Nej, inte spelet Hellraid... från samma utvecklare... med samma tema...

Utvecklingen av Dying Light 2 har beskrivits som "en total röra", och vi fick tidigare under året veta att det skulle bli försenat till ett hittills okänt datum. Den som vill njuta av nya Dying Light-äventyr behöver dock inte förtrösta, för nu har Techland utannonserat ett nytt DLC till originalspelet.

Dying Light – Hellraid utspelar sig i ett spel inuti spelet (så meta), och det hela utgår från en mystisk arkadmaskin som plötsligt dyker upp i The Towers källare. Det visar sig vara en port till en medeltida fantasy-värld, fylld med ilskna skelett. Om det hela låter bekant så är det för att konceptet är taget från ett annat spel som Techland håller på att utveckla, men som för tillfället ligger på is. För att förvirra konsumenter lite ytterligare heter även detta spel Hellraid.

Vissa har redan tillgång till en beta-version av Dying Light – Hellraid, och av kommentarerna att döma är det en kort historia. Det slutgiltiga DLC:t ska komma med tre banor, och beta-testare har fått tillgång till den första, som de säger tar runt 30 minuter att ta sig igenom. Moroten för att fortsätta med fler rundor verkar vara att få högre poäng och på så sätt låsa upp nya vapen. Man kan dessutom mangla skelett med upp till tre polare samtidigt.

Det släpps 23 juli och kräver att man äger grundspelet.

Tack till Baronova för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Diablo 1 FPS. 29/06 Är väl rätt förståeligt om det är saxat ur ett annat spel, även om det ligger på is. Dom vill ju kanske ta upp det igen vid senare tillfälle. Men håller med i sak. Dessutom är det ju lite ögongodis och underhållning medan vi andra väntar på DL2 :) Gilla... 29/06 Kul med lite nytt content till DL men tyvärr känns detta som ännu en spik i kistan för spelet Hellraid att man börjar plocka bitar ur det liket. 29/06 De borde utveckla och släppa hela Hellraid som ett eget spel istället. Hellraid var ett spel som jag såg fram mot när det visades för länge sedan, deras E3 trailer påminde lite om ett Diablo1 spel. Det känns dock inte så lockande att installera Dying... 29/06 Haha, dem behöver pengar till dying Light 2. 28/06 Om du tänker på expansionen "The Following" så var det ett bra köp. Som ett nytt spel kändes det med en stor landsbygd, små städer o ladugårdar. Sedan kan man köra omkring i en beach buggy. 28/06 Klarat grundspelet men var det första dlc paketet värt att skaffa? 28/06 Kan vara ett försök att kolla intresset för ett sånt spel, t.ex andra spelet ligger på is och om det här dlcet säljer bra så kanske de plockar upp andra spelet igen. 28/06 Suck..... Ett kul spel som jag njöt av verkligen, men det är 5 år gammalt nu... så please rappa sig på med Dying Light 2 som ser väldigt underhållande ut. 28/06 synd att det verkar kort, hade hoppats det var ett stort dlc med tanke på att det skulle vart fullt spel egentligen :/ 28/06