Och nu behövs Kickstarter-hjälp för denna tematiska uppföljare.

Rabbit & Bear Studios är ett gäng bestående av veteraner som arbetat med bland annat Suikoden-serien, och nu behöver de hjälp me att skapa en tematisk uppföljare till de ikoniska spelen. Projektet går under namnet Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, och inom kort ska man försöka skramla in finansiering till det via Kickstarter.

Fram tills dess får vi hålla till godo med den korta teaser-trailern ovan, som skvallrar om en minst sagt intressant designmässig inriktning med 2D-sprites i 3D-omgivningar. Spelet kommer att inkludera fler än 100 hjältar som man kan rekrytera, och dessutom ett fort man får bygga själv. Givetvis vankas turordningsbaserade strider, och handlingen ska skrivas av Yoshitaka Murayama, som även står bakom Suikoden 1 och 2.

Man siktar på att dra in $500 000 på sin Kickstarterkampan, vilket kommer att resultera i att spelet kan släppas på PC. Om de lyckas nå ett högre men ännu okänt belopp så kommer det även att släppas på Playstation 5, Xbox Series X och Nintendo Switch. Kampanjen drar igång 27 juli.

Skicka en rättelse
Underbara nyheter! Suikoden 2 är ett av de tre bästa rollspelen - eller rentav spelen - någonsin. 28/07 https://www.kickstarter.com/projects/rabbitandbearstudios/eiyuden-chronicle-hundred-heroes 28/07 Väldigt trevliga nyheter! Har längtat efter ett nytt Suikoden i åratal, och Konami lär väl aldrig göra något mer med serien än på sin höjd en cash grab i form av nåt sunkigt gacha-spel för mobiltelefoner. Tycker dock att man kunde slopat "Hundred Heroes... 26/07 synd det ej är Suikoden 6 men namnet och skiten är ju Konami så. Fan jag älskar Suikoden 1-2 och skulle klart säga det klår final fantasy med häst längder hur bra dom är. 25/07 Ofta är en Kickstarter ett sätt att få in större investerare, ja. För övrigt verkar protagonisten i detta prata, av bild nummer två att döma. I såna fall är jag riktigt sugen. 25/07 Fantastiska nyheter, Suikoden är utan tvekan min favorit när det gäller JRPG-serier, kanske till och med min favoritserie någonsin oavsett genre. Önskar verkligen att Konami släppte en Suikoden 1-5 samling till PS4, men detta är strålande det med! 25/07 Wow, kul att se att Suikoden få en spirituell uppföljare. 25/07 Suikoden 1 och 2 är bland mina favorit jrpg spel. Tycker dom var bättre än självaste final fantasy. Tyvärr vill jag minnas att serien efter det var inget jag fastna för. 25/07 Kickstarters numera är i många fall en marknadsundersökning. Får de mycket stöd på kickstarter så kommer investerare de har på G våga gå in i projektet. Så medan de får 500k av kampanjen så betyder det oftast att de får mer via investeringar. 25/07 Dom vill ha 500 000 dollar men menar 10 miljoner dollar om man vill ha det kompletta spelet säkert :) 25/07