Rabbit & Bear Studios är ett gäng bestående av veteraner som arbetat med bland annat Suikoden-serien, och nu behöver de hjälp me att skapa en tematisk uppföljare till de ikoniska spelen. Projektet går under namnet Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, och inom kort ska man försöka skramla in finansiering till det via Kickstarter.

Fram tills dess får vi hålla till godo med den korta teaser-trailern ovan, som skvallrar om en minst sagt intressant designmässig inriktning med 2D-sprites i 3D-omgivningar. Spelet kommer att inkludera fler än 100 hjältar som man kan rekrytera, och dessutom ett fort man får bygga själv. Givetvis vankas turordningsbaserade strider, och handlingen ska skrivas av Yoshitaka Murayama, som även står bakom Suikoden 1 och 2.

Man siktar på att dra in $500 000 på sin Kickstarterkampan, vilket kommer att resultera i att spelet kan släppas på PC. Om de lyckas nå ett högre men ännu okänt belopp så kommer det även att släppas på Playstation 5, Xbox Series X och Nintendo Switch. Kampanjen drar igång 27 juli.