När Test Drive Unlimited: Solar Crown avtäcktes i somras framkom inte mycket mer än att det handlar om open world, dyra bilar och social status. Nyligen kom en lite mer innehållsrik trailer som antyder ett jetset-liv med one on one-race med din bil som insats.

Det är casinobord, fina kläder och dyra smycken, och vi får se bilar från Bentley, Range Rover och Mercedes. Och det är ungefär allt för den här gången. Filmen avslutas med textremsan "Next chapter: July 2021" – om det blir mer film eller något mer konkret, typ releasedatum, får vi veta då. Det kan ju dyka upp info på E3-mässan i juni också.

Test Drive är en bilserie med anor ända från 80-talet, men den moderna varianten debuterade med Test Drive Unlimited 2006. Det var open world-racing där on- och offline-spelande samsades på samma karta. En föregångare till Forza Horizon, men som mer handlade om att åka runt och upptäcka ön Oahu än hårda race. Test Drive Unlimited 2 följde år 2011, med nyheter som Ibiza och rätt pinsamma karaktärer.

Solar Crown släpps till pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series och Nintendo Switch vid okänt datum.