WRC 10 utannonserades för runt en och en halv månad sedan med en fräsig trailer (nedan) som visserligen var häftig, men som inte gav oss regelrätt gameplay. Och den linjen får man väl tyvärr säga att Nacon fortsätter på i den senaste trailern, som trots att den döpts till just gameplay snarare visar en hopklippt replay. Alternativt är det bara jag som är gubbgnällig och märker ord.

Men det innebär ju inte att vi inte kan njuta av turen runt den kroatiska rallybanan. Det färdiga spelet kommer inkludera ett nytt Historieläge för att fira mästerskapets 50:e jubileum, vilket bland annat inkluderar sex historiska race i Tyskland, Argentina, San Remo och Akropolis. På dessa och de många andra banorna kommer vi få ratta 20 legendariska bilar från märken som Toyota, Lancia, Audi och Mitsubishi.

WRC ska släppas 2 september, så vi har alltså runt tre månader på oss att skramla ihop tillräckligt med pengar till Fanatecs otroligt lockande och rimligt prissatta ratthus CSL DD, såväl som en tillhörande ratt.