Aliens: Fireteam Elite är ytterligare ett co-op för upp till fyra spelare, men ur tredjepersonsperspektiv. Precis som namnet antyder utspelar det sig i Alien-universumet, och vi kommer att få tampas med de perfekta organismerna i en rad olika miljöer. Game Informer har fått klämma lite på spelet och har släppt en 15 minuter lång gameplay-video som ni ser ovan.

I videon är det bara en spelare som lirar, och de resterande tre karaktärerna är AI-styrda – passande nog ser de ut som androider istället för vanliga människor. En sak som direkt sticker i ögonen är de ljusrosa vapen-skins spelaren har, och vi får verkligen hoppas att dessa går att stänga av så att vi slipper se dem på andra spelare.

Något som ska gå att stänga av är den kopiösa mängden information som visas på skärmen, inklusive skadesiffror som hoppar runt och ett stort, rött X varje gång man dödar en fiende.

Spelet lär uppenbarligen komma till sin fulla rätt när man lirar det med andra, men över lag verkar det fullt möjligt att köra igenom det på egen hand med androider som hjälp. 24 augusti är det dags för spelet att släppas på PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series X/S.