Demo- och testversioner av spel borde vara standard, men det var länge sedan vi serverades allt på ett bräda, på skinande fina CD- eller DVD-skivor. Men ibland händer det - och i det här fallet är det för att man vill öka på spelarantalet inför släppet av Monster Hunter Rise-expansionen Sunbreak.

De som har Nintendo Switch Online-tjänsten i USA och Europa nu testa Monster Hunter Rise gratis, fram till och med 17 mars. Köper du spelet så följer alla dina framsteg med till fullversionen.

Imorgon, 15 mars, hålls en livestream på Twitch där mer info om tillägget kommer att presenteras. 15:00 är det som häller, på Monster Hunter-kanalen.

Saxat från FZ:s recension av spelet:

Monster Hunter Rise har vid första anblick inte samma "wow"-faktor som World. Å andra sidan är tempot rappare och lagren fler. Storyn är tyvärr nonsens. Den var inte bråddjup i World men den gav en extra skjuts av entusiasm. Men å andra sidan: vem hinner ens lyssna när vi är upptagna med monsterjakt och wirebugssvingande långt över trädtopparna? Lyssnar gör jag i stället på det maffiga soundtracket som skiner där det grafiska skaver.

Spelet finns även till pc.