Det var inte länge sedan det släpptes, men i morgon landar det första DLC:t till Tiny Tina's Wonderlands. Det går under namnet Coiled Raptors och är det första av fyra planerade DLC:n till säsongspasset.

I det kommer vi att kliva igenom den första av Vespers mystiska speglar för att inte bara ta oss an den fjättrade guden Chums, utan även de naga-varelser som fångat honom. Meningen är att vi ska ta oss igenom denna utmaning upprepade gånger, eftersom Chums har fyra olika former som kommer att låsas upp vecka för vecka, och givetvis är den ena svårare än den andra.

Dör man så kastas man dessutom ut ur spegeln och måste börja om. Lyckligtvis tjänar man förlorade själar på att prygla fiender, som sedan kan spenderas på att snurra ödeshjulet och vinna utrustning, så kanske får man något som kan göra nästa runda lättare.

Har man investerat i spelets säsongspass så är det bara att bege sig till Dreamveil Overlook utanför Brighthoof, men DLC:t ska även gå att köpa separat, även om priset inte har avslöjats.

Johan delade ut en trea i sin recension och gillade bland annat humorn och det roliga samarbetet, även om de otympliga menyerna inte imponerade. Spana även in Wakkaahs första staplande steg i spelet nedan.