Halo Infinite är helt klart uppskattat, men har fått sin beskärda del kritik. Ett av de främsta klagomålen kretsar kring att det helt enkelt tycks ta väldigt lång tid att lägga till nytt material. Nu har visserligen den andra säsongen, Lone Wolves, precis dragit igång, men spelarna hade nog inte haft något emot återvunnet material från tidigare spel för att fylla ut lite.

Just det är något som tas upp av podcasten Kinda Funny Xcast, som för några dagar sedan gästades av Joseph Staten från 343 Industries. Där frågar de rakt ut varför de inte lägger till klassiska kartor från Halo-spelen för att fylla ut de långa säsongerna.

Joseph svarar att han inte kan prata om vissa saker, men påpekar att det är en riktigt bra idé och att han gärna hade spelat klassiska kartor i Halo Infinite, och avslutar med att "anteckna det i sin anteckningsbok".

Sättet han säger det på gör det tydligt att det här åtminstone är något de överväger, så vi får hålla tummarna för att vi inom en inte alltför avlägsen framtid får ränna runt på The Pit, Exile och Ascension.

Kartsnacket börjar vid 21:34.