Ett nytt Call of Duty: Modern Warfare 2 är på väg, vilket inte var särskilt oväntat med tanke på att vi redan fått en reboot av det första Modern Warfare-spelet. Och nu vet vi när vi återigen får stifta bekantskap med Price, Ghost och de andra, tack vare en ny marknadsföringsvideo för spelet.

Activision har letat fram sin allra största skrivare och printat ut gigantiska bilder av de olika karaktärerna, och i videon ser vi hur olika bildsektioner fraktas med prom till en hamn och sedermera sätts ihop för att visa Ghosts ansikte. De andra karaktärerna får dock nöja sig med bilder som är några containrar stora. Så här skriver de:

Task Force 141 makes its massive return with a global squad of iconic veterans, these Operators include Captain John Price, Simon “Ghost” Riley, John “Soap” MacTavish, Kyle 'Gaz' Garrick and introducing Mexican Special Forces Colonel Alejandro Vargas.

I höst bär det alltså av, 28 oktober, och innan dess kan vi nog räkna med en och annan gameplay-video, eftersom vi hittills inte fått se något från det faktiska spelet.